Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kompakt vízhűtés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benőke
őstag
"Telepítéskor a C:\Program Files (x86)\Opera\ helyett más elérési útvonalat adok meg és egyúttal az AppData és a Local útvonalának neve is változik és az unistallnál ugyanúgy eltávolít mindent, mint az alapértelmezett útvonalon lévő szoftvertnél."
Na de ebben mi az extra ficsőr hogy oda telepíted ahova akarod?
Van aki szórakozik azzal hogy a 4-8 akárhány particióján szanaszét vannak installálva a programok. Spec csak 1-2 program esetében aminek egyszerűbb elérési utat akarok, mert nem akarom mindenhova a "Program Files\GipszJakabRTT\FreeVirus Killerversion1.0" -hez hasonló elérési utakat gépelgetni. A programok nagy többségénél erre semmi szüksg, de mondjuk jó h ott van ennyi.Ezek csak csak az alap programok amikről te beszélsz, még telenyomja az júzer mappáit is meg szemetel minden felé. 2 hónapja szedtem le az Operát a Vistam ról és tegnap este takarítás közben még mindig találtam utánna szemetet kb 100Mb -ot.
A Program File -s ból sem szedett le mindent 2-3 file maradt a könyvtárral együtt ahogy az lenni szokott az esetek nagy többségében. Illetve a registry -ben is ott volt. És ez egy mezei normál Uninstall volt...Abszolútte nem érzem Rutin feladatnak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest