- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Milyen videókártyát?
- ASUS ROG Ally
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLXalfa145
újonc
Hat nem tudom... Egy Logitech G5 meg mindig megy nalam... 20 eves kb... Kopott, de ennyi. Kapcsolok, kabelezes rendben. A forma orok klasszikus. Kezhez terveztek. Az usb csati kopott ki, az cserelve lett. Most az a melos ragcsalom... Az egyidos vagy fiatalabb Naga es Death adder azota tobbszorosen halott a haveroknal. A gumi reszek kvazi lerohadtak.. Hozzaragadnak az ember kezehez. A kapcsolok meg birtak, a muanyag kopott el hibas tervezes, es igenytelen anyaghasznalat miatt. Ezek utan lehet jonni azzal, hogy mennyivel jobb ma... Nem fogok venni. Egy 502 HERO t hasznalok. Es elegedett vagyok. Bar igaz, a G5 kenyelmesebb es kezreallobb volt.. A tomegrol annyit, hogy mindketto tokig van sulyozva. En azt szeretem, ha erzem hogy a kezemben van valami. 😂
-
Kristof93
senior tag
válasz Synthwave #59 üzenetére
A lekezelés a cikkben kezdődött, aztán folytatódott itt a fórumban mindenki felé aki nem akar esport egeret használni.
Erre válaszolni is csak hasonlóan lehetett.
De ugye mi nem is tudatjuk mi a jó nekünk, hiszen a prohardver egér topicjában mást mondanak a 'szakértők'.
El lehetett volna fogadni, hogy ezt benézted, ez nem egy teszt és főleg nem egy vélemény cikk, hanem egy hír. Helyén kellett volna kezelni.
De nem, inkább rá kellett kontrázni. Látszik is az eredménye...
Ez olyan mintha azon hőzöngenél, hogy miért nem testre simuló rövidnadrágot viselünk mind. Ha ultra maratonra készülnénk igazad lenne, de lehet hogy én csak több zsebet szeretnék.
-
CptAdamica
veterán
válasz Synthwave #69 üzenetére
Szerintem csak túl magasan ülsz azon a bizonyos lovon, mert te sok éve ezzek kelsz és fekszel és olyan szubjektív dolgok alapján akarsz objektív véleményt kiállítani, mint a forma, súly és méret, mert neked éppen ez nem jött be. Mint kiderült, mi marketing áldozatok vagyunk és életünkben nem próbáltunk még másik egeret, ezért nincs rálátásunk a dolgokra és amúgy sem tudjuk, hogy nekünk mi a jó. Ritkán látok olyat, hogy egy terméket, amit ennyire egyöntetúen pozitívnak titulálnak a userek és a tesztek nagy része is az szarnak van titulálva egy maréknyi fórum teszter szerint. Dehát ez a prohardver, itt minden megtörténhet.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
CptAdamica
veterán
válasz Synthwave #58 üzenetére
Szerintem azt kéne megértened, hogy ha ezt a hozzászólásokban, vagy saját blogon írod, akkor senki nem szólt volna semmit, mert a te személyes véleményed. De ezt egy cikkbe sikerült beleeröltetned, ami pont egy szakmai oldalon van és aminek totál függetlennek kéne lennie a cikk írójának véleményétől.
Továbbá simán félretájékoztathatod az olvasókat, aki csak feljön, elolvassa, hogy bálna egér, meg méltatlanul népszerű ergo valószínűleg szar és megy tovább. Közben meg csako
hozzászólásában is látszik az értékeléseken és az itteni sok kommenten is, hogy nagyon nem ez a valóság.„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
Kristof93
senior tag
válasz Synthwave #35 üzenetére
Nem én kezdtem a a szarkazmust és főleg nem a lekezelő hangnemet, ami teljesen indokolatlan.
De azért remélem hallod magad - egy modern, technikailag kiváló és teljesen átlagos formájú egér nem elég jó tabot váltogatni, linkre bökni és görgetni.
Csak nem gondolod hogy ilyen tech cikket írni (ami leginkább arról szól, hogy a press release-t összegzed és lefordítod) valami elképzelhetetlen, mágikus tudomány az átlag ember számára. Minden iskolás megtapasztalta, és aki irodában dolgozik, az jó eséllyel naponta ír e-maileket hasonló munkafolyamattal.
Az hogy a te izületeid "romosak" - ettől még nem kell mindenkire általánosítani és lekezelni, a legtöbb ember tud 200 grammot mozgatni probléma nélkül.
-
CptAdamica
veterán
válasz Synthwave #46 üzenetére
Ha a szerelem alatt arra gondolsz, hogy 9 éve használok egy egeret, amivel megvagyok elégedve, kényelmes a formája, még mindig pontos és a gombjai is ugyan úgy jók, mint megjelenéskor, akkor igen, teljes szerelemmel átfűtve írtam. De ha már méltatlannak titulálod a népszerűségét, akkor jöhetne valami felmérés/statisztika ami mutatja, hogy a felhasználók utálják az egeret a népszerűsége ellenére és csak a marketing miatt népszerű. Ha ez nincs, akkor biza érzelem alapú mondat.
Hol volt játékhoz marketingelve a szabadonfutó görgő?
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
Tazsam01
tag
A tömeg relatív, én benne hagytam az összes súlyt mert szeretem az érzést ahogy fogom és mert nem fpsre kell.
Az extra vékony talpakra nincs panaszom, vagy ebbe még nem az volt (talán első széria még gyengébb azt hiszem 14000es szenzorral) mert saját savmart üveg padon használom mióta megjelent és még nem kopott el. Ez még para kábellel volt, a második g502 amit még exemnek vettem szintén, az garis is lett miatta mert a laptop töltő tépőzárja megtépkedte a szálakat ês soha többé nem lehetett kiegyenesíteni, szóval a szövet borításos kábeleknek is van hátránya.
A kapcsolók se az 502ben se annak idején az 518-asban nem hibáztak nekem, ugyanakkor 3 db örökkévalóságnak tervezett 518asom volt, mindnek a kábele tört annak idején, ennyit az örökkévalóságról. Amit meg dícsérnek, görgőt az 502-be, szerintem az a legnagyobb hibája, túl bonyolított, lötyögős, nehézkes.
Személy szerint a formáját, a takaríthatatlanságát és a görgőjét nem szeretem egyébként egy kifejezetten jó egér és tartósnak kell mondanom hisz már vagy 6 éve nyúzom, ha nem több. Ha létezett volna már amikor ezt vettem, akkor szerintem a gprot vettem volna a sokkal egyszerűbb forma miatt, de akkoriban nem nagyon volt ennél jobb.Szóval amiket leírtál abban is bőven van csúsztatás és az eltelt idő függvényében is sokat változtak a dolgok.
-
Sinesol
veterán
válasz Synthwave #32 üzenetére
Egész jó ötlet ez az üveg pad, tetszik, hogy könnyen tisztitható, meg hogy kemény, sima felület. Habár vicces az ára, fele annyibol veszek üvegesnél egy asztallapra valót, aztan kis szilikonnal ráragasztom.
Vagy veszek egy kis darabot és belemaratom az asztallap síkjába, pont van is egy jó asztalos ismerősöm, szerintem fél ora alatt megoldja.Btw. gránit pad létező dolog? Épp pár napja láttam egy faragott iroasztalt, aminek a tetején volt egy olyan 60*40-es fekete gránitlap, nagyon jol nezett ki. Mondjuk miliós kategória az az asztal, de a gránitlap önmagában annyira nem lehet vészes.
[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
Közben megtaláltam a "nagy egér topikot", komoly , rémlett, hogy van ilyen.
OK, bár nekem bevált a G500 nem is tudom hány éve, de legközelebb, ha egeret veszek játékra, szétnézek ott, vagy legalább kérdezek.A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Semplar
őstag
C-TECH MP-01W, gyári talppal. A kihúzható bútorlap saját gyártmány golyós csúszdákkal. Több éves használat után csak nagyon lassan fehéredik rajta a famintájú műanyag bevonat.
Egérpad sem volt annyira rossz csak én sűrűn tologálom előre-hátra a billentyüzetet, ha kell a hely másnak.[ Szerkesztve ]
Megérett az "AI" a pusztulásra.
-
Sinesol
veterán
válasz Synthwave #19 üzenetére
A talp kérdése már csak azért sem tul fontos, mert kb egy 20*20centis területen csuklobol mozgatom, néhol pakolgatom az egeret, de lehet még sokat is mondok, ha nem lenne rajta talp, akkor se sokat számitana. Egyébként erről jut eszembe, talán valamelyik dota világbajnok még egérpadot meg semmitse se használ, azt mondta zavarja.
A vezetékhez meg mouse bungee-t használok, eléggé hosszura lelógatott vezetékkel, szinte olyan igy, mintha nem is lenne vezeték, főleg, hogy nagy mozgásokat nem csinálok. Ha számit valamit, claw grip - szerű fogással, 1200-1800 dpi beallitassal játszom, adott játéktol függően.
[ Szerkesztve ]
-
Kristof93
senior tag
Na nehogy már az egérben jártas kör mondja meg milyen egérre lehet nekem igényem. G502 és hasonló logitech egerek zseniálisak. A wireless megbízható, tartósak, a sw jól működik, és van elég gomb arra, hogy a billentyűzet jobb oldalát rá lehessen programozni - enter, backspace, escape, delete, nyilak, stb. Nagyon jót tesz a munkának. Játszani is tökéletesen megfelelnek, nem mindenki counter strike-ozik kompetitíven...
-
Sinesol
veterán
A G403 Prodigy-t 4-5 éve használom napi több órát és semmi baja nincs, nem tudom milyen kapcsolók vannak a gombok alatt, de annyira nem is érdekel, a lényeg, hogy nagyon megbizható. Talppal, kábelekkel sincs semmi gondom. Mielőtt ezt vettem, kipróbáltam vagy tucatnyi hypolt Steelseries, Roccat, Asus egeret, de egyik sem fogott meg igazán, vagy formára nem jöttek be, vagy a gombok nem voltak jó helyen, na és játék alatt sem vettem észre semmi extrát.
A G502 is nagyon jó volt a pár napos próba alatt, de a G403 jobban bejött, a két oldalgomb tökéletes helyen van, mig a G502-nek egyrészt feleslegesen sok volt, másrészt meg attol is tartottam, hogy kicsit közel is vannak egymashoz, kisebbek is, könyebben összejöhet missclick.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Napelem
- Autós topik
- Durrogtass
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest