- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLXalfa145
újonc
Hat nem tudom... Egy Logitech G5 meg mindig megy nalam... 20 eves kb... Kopott, de ennyi. Kapcsolok, kabelezes rendben. A forma orok klasszikus. Kezhez terveztek. Az usb csati kopott ki, az cserelve lett. Most az a melos ragcsalom... Az egyidos vagy fiatalabb Naga es Death adder azota tobbszorosen halott a haveroknal. A gumi reszek kvazi lerohadtak.. Hozzaragadnak az ember kezehez. A kapcsolok meg birtak, a muanyag kopott el hibas tervezes, es igenytelen anyaghasznalat miatt. Ezek utan lehet jonni azzal, hogy mennyivel jobb ma... Nem fogok venni. Egy 502 HERO t hasznalok. Es elegedett vagyok. Bar igaz, a G5 kenyelmesebb es kezreallobb volt.. A tomegrol annyit, hogy mindketto tokig van sulyozva. En azt szeretem, ha erzem hogy a kezemben van valami. 😂
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- Politika
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest