Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ZIDOO médialejátszók
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
Új hozzászólás Aktív témák
-
dattis_
csendes tag
Szia,
hát pörgessük fel a fórumot
.
Amit én tudok, hogy melegszik is, meg nem is. Ha tartós 100%-ot vársz tőle, mindenhol úgy láttam, hogy 70 fokig fölmegy a hőmérséklete. Ha nem akarsz tuningolni, akkor jó a gyári hűtője. Én amondó vagyok, hogy ha tartós 100%-ot szeretnél tőle, akkor mindenképp ajánlott egy jobb hűtő beszerzése, mert előbb utóbb nyár lesz, szobában 30 fok, aztán simán elérheti a 80 fokot is. Kérdés, hogy ki mennyi időre vesz, aki hosszú távra tervez, annak mindenképp ajánlott szerintem egy új venti.
Nem értek 1-2 dolgot én sem. Jelenleg Core 2 Quad Q6600 -am van. a TDP-je körülbelül ugyanannyi, mint a 4790K-nak. Nem értem én sem, hogy itt miért 70 fok az alap a teljes terhelésnél, a q6600-am teljes terhelésnél sem megy 55 fok fölé. Mi ez a 15 fok különbség? Azt tudom még elképzelni, hogy a 4790K-nál van a mag belsejében érzékelő, a Q6600-nak meg csak felületi érzékelője van. Aki vágja ezt, mindenképp ossza meg velünk az infót.
Igazából bármelyik nemzetközi oldalt néztem meg, mindenhol 70 fok körül volt a teljes terheléses hőmérséklet. Én megmondom őszintén hosszú távon sokallom.
De nálam hozzábbértőek, ne tartsák magukban az infótüdv:
DAttis
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Devil's Canyon kódnév alatt futó, frissített "K" jelzésű Haswell processzorok 4 GHz-es csúcsmodelljét vizsgáltuk meg.
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Black & Decker töltőt keresek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest