Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
Anno (talán 2 éve) JoinR javaslatára vettem egy wltoys 12428-at. Nagyon szeretjük azóta is. Picit kellett csak szerelni, a kardán tengely lett cserélve. Rengeteget kibírt már. De rátérek a lényegre.
Drónt keresek. Van itthon két furibee F36 és most vettem egy Lidl féle drónt. Múlt heti akcióban volt.
Szóval jó kis játékok, de mit ajánlanátok, ami azért már kicsit több, jobb? És most itt pl a wltoys 12428-asra is gondolok, vagyis olyasmi kellene, csak drónban. Drágát nem szeretnék! Tudom, a 12428-as is le van sajnálva itt, de nekem megfelel. Ilyen jó ár érték arányú cuccot keresek most is. Lehet külföldi rendelés, de akár itthonról, használtan is. Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest