Hirdetés
- Apple asztali gépek
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Nagyon szep lett ez a kisauto: [link]
-
SoulReaver
veterán
válasz
motoflug
üzenetére
Traxxas slash az egyik legjobb erre a célra...
Út közben cserélhetsz rajta ezt-azt...(Acél spur kerék, erősebb telók...(alu). RPM alkatrészek.(ezek sokkal rugalmasabb anyagból vannak). Jobb gumik, vagy komplett kerekek...
Ezekhez alu lengőkar, stb teljesen fölösleges... Csak RPM.
-
maximilian4
addikt
válasz
motoflug
üzenetére
Én nyugodt szívvel ajánlanám. De én még annyira nem értek hozzá. Mondjuk a mostanit darabokra szedtem, összeraktam, alkatrész is nagyon sok van hozzá itthon is, és külföldön is. 3s lipo-val használom, szerintem hobby felhasználásra több mint elég. Jó lenne ha nem lenne ki halva a topik, mert vannak itt veterán felhasználók is.
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Pont mostanában aktuális itt.
Milyen csapatós autót ajánlanátok, amihez van alkatrészellátás?
A Slash 2wd nekem bejön, eleve bírom a 2wd világot. Ezeken kívül milyen cuccok vannak? Keret 100e Ft mindennel.
Köszi

-
maximilian4
addikt
válasz
maximilian4
üzenetére
Na reggel megjött a slash 4x4. Elég jó kis cucc, idáigstrapáltam, de nem igazán akart szétesni. 😃
Holnap a gyümölcsösben el kezdem építeni neki a pályát, pán pár hektár föld. Kaptam hozzá sok akksit meg távot is, alkatrészeket, 2 kerékszettet, meg egy kasztnit pluszban. Esetleg nem tudja valaki pontosan milyen típus és mihez való, mert szerintem nem slash-hez. -
Emu
őstag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Köszi, a múltkori ajánlatok után néztem, de sajnos az EUR árfolyam odacsapott az árának, már 40 alatt nem lehet kapni.
-
davidd196
csendes tag
Sziasztok,
Van egy rc hajóm és úgy néz ki elszállt az egyik motor szabályzója (jamara hf-30). Az lenne a kérdésem, hogy kicserélhetem más típusra? A fordulatszám nem lesz eltérő? Vagy mi a legjobb megoldás?
-
Emu
őstag
Sziasztok!
Korona vírus kicsit beleszólt a tervekbe, sajnos lecsúsztam a múltkor az MN99-ről, így újra itt vagyok. Szóval 25-30e Ft-ig keresek valami járgányt ami elboldogul terepen, nem túl gyors, egy 6 éves gyerkőcnek lenne a születésnapi ajándéka, és egyben első normális rc autója.
Csak új, vagy újszerű jöhet szóba. Nekem ez a hobbi eddig teljesen kimaradt, így szinte bármiről meggyőzhető vagyok
Júli 31-ig kellene ideérnie.
Előre is köszönöm! -
atok666
őstag
Hat, sztem siman lehet komolyabb autot is a kezebe adni akar egy negy evesnek is. Tapasztalatom szerint siman tudnak csapatni akar 1:10-es RC-vel is. Nagyon hamar raereznek es tovabb fogja erdekelni mondjuk egy gyorsabb, zuzos 2S monster truck, amivel ugrathat stb. mint egy kukas auto - szerintem. (Sot, a monsterral meg apa is el lesz egy darabig
)Atok
-
blaca83
őstag
Köszi srácok, akkor marad a "Monster Flippy" kezdésnek...!
A lányom már 7 éves és biztosan mind a ketten fogják majd nyúzni az autót. Meglátjuk mennyire bìrja majd a gyűrődést és ha jól megy nekik már az irányítás akkor max kapnak majd egy komolyabbat.

-
blaca83
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Köszi a választ!
Esetleg kicsit bővebben?
PRO - Kotra?
Melyiket érdemesebb vennem?
Esetleg még valakinek valami ötlete ebben az árkategóriában vagy konkrétan ebben a leìrt helyzetben?
-
blaca83
őstag
Sziasztok!!
A segítségeteket szeretném kérni.
A kisfiamnak a hétvégén lesz a születésnapja és ma a MÜLLER-ben láttam két autót akcióban amin elgondolkodtam, hogy megveszem neki.
Dickie toys Monster Flippy - 12.000 Ft [link]
Carrera Watergun 2.0- 18.900 Ft [link]Most lesz 4 éves és összességében az irányítás miatt én a Watergun mellett döntenék, mert azt talán egyszerűbb.
Az árengedmény miatt és azért mert át tud fordulni és mindig "talpra esik", tetszene a Monster is.Szerintetek melyik lenne a jobb választás?
10-20 Ezer között tudnátok ajánlani valamit?Esetleg erről mi a vélemény?
Carrera RC Turnator Super Flex [link]
Akcióban ez most csak 21.900
Köszönöm előre is!
-
tvamos
nagyúr
válasz
maximilian4
üzenetére
Facebookon a Traxxas csoportban probaltad?
-
maximilian4
addikt
Nem tud valaki értelmes, megbízható eladótól nem leharcolt, karbantartott brushless traxxas slash-t rtr-ben? 2wd, 4wd mindegy, max keret 100k lenne.
-
JoinR
őstag
Életem első RC-autója pont ilyen volt, és én is idén támasztottam fel.
Már nagyon ki volt belezve, így újra kellett gondolni, végül 2 db áttételes N30-as motorral meg egy olcsó szervóval oldottam meg. Mivel egész hosszú az áttétele, de a motor gyenge, ezért a végsebességet el sem éri túl kicsi szobában, kell neki a hosszú egyenes
Lefesteni mondjuk még nem sikerült
-
Volkov
senior tag
Több mint egy éve kezdtem el csinálni, ma délelőtt próbakör érett lett a projekt.
A kis 1/24-es Porsche megkapta a led-eket:
[link]Közel sincs még kész, de látom a végét.
Finom hangolni kell még az időzítéseket itt-ott, meg bent még kábel dzsungel van.Az alap egy Wltoys k989, sinohobby 2in1 vevő, FlySky GT3 táv, egy külön AFHDS ppm vevő, LANE Boys RC led vezérlő, 0603-as ledek.
-
tvamos
nagyúr
Most neztem ezt a videot, hogy tisztito sprevel lefujja a komplett alvazat, utana meg szilikon sprevel. Franko ez?
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Csapágyat hol lehet a legolcsóbban venni? 5x10x4mm méretben kellene.
-
tvamos
nagyúr
Osszeraktam a munkahelyi "Mini-Z" kupa automat. Kicsit fura benne a Traxxas receiver, es nincs benne 3. analog csatorna, hogy tudnam rola bizgetni a gyrot-t. Szoval nem lenne rossz egy kisebb vevo. Gondolom ehez kene egy masik ado is...
Azon gondolkodom hogy autohoz van-e valami nem tul draga FASST kompatibilis megoldas, ami esetleg SBUS-os is... Az pici tudna lenni. -
Mind a kettő amit linkeltem, neked kell összerakni. A menüpont nevében is benne van, hogy "Elektromos off road építőkészletek". Nincsenek összerakva gyárilag. A dobozban kb kapsz egy halom alkatrészt öntőkereten, meg hozzá zsák csavart.

A 4x4-es összerakási manualja
A 6x6-os összerakási manualja -
tvamos
nagyúr
Van itt valaki, aki nyomatja a Phoenix-et? Ha van, akkor milyen hardware-t hasznal hozza?
(#5455) jilian
...vagy a kistesója...Szerintem ahhoz mas alkatreszek valok... raadasul a kisebb, idegesebb.

Vagy, a lanyod jatsszon a kistesojaval? Az is jo!
-
jilian
addikt
Mit tudtok ajánlani egy Rustler 4x4 mellé?
A lányomnak lenne, nagyon tetszik neki az enyém de még tanuló fokozatban is erősnek érzi ha szűkös helyen toljuk neki, és amikor megy vele fél ha véletlenűl neki megy valaminek mert apa mérges akkor....pedig valahogy nem zavar igazán.
Szeretnék neki is valamit venni ami kellőképpen tud néha gyors is lenni de azért javítani is lehessen. Truggy-buggy féle kéne amivel lehet néha vadulni is.
-
-
tvamos
nagyúr
Labor táppal töltöm az asztalomon, és figyelek. Közben, meg utána kézzel ellenőrzöm a hőmérsékletét.
Ha sokáig akarom tárolni, akkor 3.7V/cellára töltöm, ha használni akarom, akkor 4.15.
Van egy lipo zsákom, ha eszembe jut, abban tárolom. Ha nem, akkor az asztalon felejtem. -
jilian
addikt
Használtok ti valamilyen Lipo zsákot a töltéshez?
Vagy csak simán olyan helyen töltitek ahol nincs gyúlékony anyag....
Mennyire kell paráznom, hogy a Traxxas akksijaim elfingják magukat a gyári töltőjükkel? -
JoinR
őstag
válasz
motoflug
üzenetére
RTR-ben vettem, ezt lenne vagy fél nap összerakni.. Meg így olcsóbb is volt (kuponnal 160$, annyiért nagyon jó szerintem). A váltót széthúztam mert az kb száraz gyárilag. Kemény terepen nem próbáltam még, de nem tűnik túl csapatósnak. Scale trailing/crawlingra elegendő. Elvileg olajos a lengéscsillapító, de a gyakorlatban nem érződik, lehet fel kéne tölteni (youtube alapján nem nagyon tartja mondjuk).
4xAA Ni-Mh nem tudom mennyire elegendő 1/10-re, szerintem nem ekkora áram leadására valók. Ha nem akarsz rendes (Li-Po) akksit venni nézzél 25+ A-es 18650 Li-ionokat, azokból olcsón lehet csinálni (ha nem kell a nagy áram).
-
motoflug
őstag
Valaki próbált már rendes 1/10-es autót működtetni ilyen battery box-szal?
Ha beleteszek 4x2000mAh nimh tölthető akkut, akkor 10-20 perc ökörködésre jó lehet egy alap kefés szettel?
-
Nekton
aktív tag
Sziasztok!
Üdvözlök mindenkit! Teljesen új vagyok az RC autó hobbiban. Segítségre van szükségem.
Vettem a fiamnak egy HPI Wheely King RC autót. Tudom, ez a kezdő, olcsó, műanyag kategória. A következő gondom van vele:
Már az első kültéri használatkor eltört a kormányszervó védő C-alakú műanyag gyűrű. Csak készletben kapható komplett kormánymű egy darab ilyen "törőelemmel". Hát megvettem, de mivel ez volt az utolsó ilyen a Modell és Hobbynál, kértem alternatív megoldást is. Kaptam egy fix alu szervó kart. Figyelmeztettek, hogy ezzel majd a szervó műanyag fogaskerekei fognak törni. Jótanácsként azt kaptam, hogy majd cseréljem fém fogaskerekes szervóra.Na, most ott járok, hogy a pót szervóvédő a második alkalommal eltört, a fix alu kar pedig a harmadik alkalommal eltörte a szervó kerekeit.
Tanácsot szeretnék kérni!
A kormányszervó beépítési helyén a szervó "homloksíkjától" csak 6-7mm hely adott.
Tudtok ajánlani ide valami jobb szervóvédőt, ami befér? Esetleg tudnátok ajánlani alacsonyabb szervót, ami mellé elférne valami jobb szervővédő?
Most fogom ugye beszerezni a fémkerekes szervót, ami 13.000.- Ft, de nem vagyok biztos abban, hogy ezt valami rugós védelem nélkül nem fogjuk tönkretenni napok alatt.
Ja! Egyébként ügyesen vezeti a fiam a járgányt. Nem úgy történtek ezek az esetek, hogy tőgázzal a falnak rongyolt volna. Szerintem simán bele kellene férnie ezeknek az eseteknek abba, ami nem töréssel jár.
Minden ötletet szívesen veszek!
Üdv.
Nekton
-
tvamos
nagyúr
Nem tudtok olyan osszerakos keszletet, aminek portaltengelyei vannak? Olyasmire gondolok, mint pl. az Unimog U400. (Persze, vegyek Legot... de az k..rva draga, nem is gyartjak mar, es abban nincsenek csavarok.) Nagyon szeretnek egyet osszerakn!
-
JoinR
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Nem, műanyag. Csavarra megegyezik a Tamiya Bruiserrel, csak negyedannyiba kerül
igen ugyanaz a generáció, csak ez még a facelift előtti, kereklámpás. -
JoinR
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Jó autó, jó terep. Én is hasonlóra készülök...még mielőtt elszálltak az árak, vettem egy HG P407 -et (Tamiya Bruiser klón). Nekem a gyári külseje nagyon túlzó, úgyhogy a kasztni már a "gyári" magasságban van, új gumik megérkeztek, prototípus felnik kinyomtatva, így már valósághűbb...de még messze a vége.

-
JoinR
őstag
Ha másnak se töltené be, erről van szó.
Ha a C44KM-hez kellene, akkor ezek nagyok lesznek, az elmozdulásuk viszont túl kicsi a rövidebb változatoknál. A gyári WPL felfüggesztés 15 mm-t mozog (és 45 mm a távolság a 2 bekötőpont között). Szerintem amúgy ez nem az a szint, hogy kelljen olajos gátló, annyira nem nehéz a bódé sem, meg a tempó sem nagy. -
tvamos
nagyúr
Arra gondoltam, rendelek csapagyakat, ha valami rosszul alakul osszerakaskor, akkor nehogy egy hianyzo csapagy miatt ne szaladjon az auto. Illetve ha latsz valamit, ahova inkabb rendelni kene egyet.
A kerek azert agaszt nagyon, mert en vigyazok, de a fiam meg csak 14, nagyon ossze akarja rakni a kocsit, de nem annyira ugyes es figyelmes meg.De latom mar, itt, a C44KM-en fem az alkatresz. (A C24 kerekangya csak egy feher biz-b@sz.)Jut is eszembe. Valami pofas kis csorlot nem lattal valahol? Ami mondjuk olcso...
-
JoinR
őstag
A műanyagot nem szabad túlhúzni, bár a sok szereléstől nekem is van pár hely, ahol már csak helyben forog a csavar. Egyébként a KM-nél is érdenes átgondolni a menetrögzítőzést, mert ha túl sokat használsz ezek a kis csavarok könnyen oldhatatlanok lesznek roncsolás nélkül.
Nem tudom hova gondoltál extra csapágyat, nem nagyon fér több sehova
én vettem párat, mert szeretnék egy csapágyazott váltót, de ahhoz még meg kell tervezni a házat. -
JoinR
őstag
A C44KM nincs összerakva, és eleve a 2 sebességes váltóval jön, jó az (és nem is 40EUR :D) . Én a C14-be vettem fém fogaskerekeket is ehhez a 2 sebességes váltóhoz, 3600kV 2445 brushless-t is bírja (még
)
Igen kicsit kisebb a hasmagasság, de ez scale rc, nem fantasy crawler.
Amúgy láttam már ilyen átépítést, hogy 2x18650 oldalt, én is szeretnék, súlypont szempontjából a legjobb elhelyezés. Thingiverse-en láttam is már hozzá tokot, amit lehet nyomtatni. C44-hez nem tudom passzol-e, de ott meg a flatbed alatt van annyi hely. -
tvamos
nagyúr
Ebben is az a gagyi gearbox van, mint a WPL C24? Az nem tul izmos. Mondjuk 40 EUR-ert... sokkal tobbet nem vartam volna. (Annak orultem volna, ha nincs osszerakva.) Erdemes szerinted rendelni hozza ket sebesseges gearbox-ot? Azt mondjak, hogy lecsokken vele a szabad hasmagassag. Lehet, hogy akkor annak nincs ertelme.
Az jo lehet, ha ket oldalra felrakok 1-1 18650 aksit, valami fekete muanyag csoben, mintha benzintank lenne? Most, igy meszirol tetszik az otlet, es van belole.Ja, nem fog odaferni. -
JoinR
őstag
Ha minden műanyag elemet megtartasz, akkor nehezen. Valszeg érdemes rakománynak álcázni
De ha elől a műanyag burkolatot nem építed be, akkor azért oda fér pár dolog, de nem tágas.
A C44-et pont nem lámpáztam fel (igazából eladó), csak ami jár hozzá első lámpa, azt építettem be. Hátra amúgy pont passzolnának a 2x3x4 mm-es színes LED-ek.
Most tényleg minden megdrágult, pár hónapja ezt 8$ körül lehetett venni, nekem ilyen van a C24-ben. Ennél kisebb a Hobbyking-es 7 EUR mikor vettem ősszel és már rég nincs készleten. -
tvamos
nagyúr
Hat... sokmindennek felment mostnaban az ara. Ez 75 EUR, de legalabb CZ-bol jon, nem kell fizetni vamot.
Az gaz, ha szuk a hely, mert egy 1/10-es kefes ESC-et akartam belefaragni. Az van otthon. Meg 1/16-os Traxxas aksi. Meg persze Traxxas radio. Akkor ezek tuti nem fernek bele?
Te vettel ra valami lampakat? Azt szereti a gyermek, (vagy inkabb en...
) ha olyan, mint egy karacsonyfa! -
JoinR
őstag
Jól felment az ára, így necces, de igazából nincs alternatívája (72$ volt a legolcsóbb ára eddig, + rá lehet(ett) rakni a szokásos 10-20%-os kuponokat).
Én nem tudok belekötni ennyiért, a váltó fogaskerekeit kivéve full fém hajtás (azok pedig elég masszív műanyagok), részletgazdag kidolgozás, valódi fa flatbed tök menő.
A gumi gyenge kicsit, azt ragasztani kell a felnire, és több keménységben is adják, random milyet kapsz (én egyszerre rendeltem többet, egyik keményebb másik puhább volt). Simán bírja a kertet, a nagy esést/ütést azért nem szereti a felfüggesztés, nem arra való.
Ugye ehhez még kell ESC, TX+RX, akksi; amiknek egyébként nincs túl sok hely, de egy 1000mAh 2S akksi meg 20A kis piros 3$-os ESC megteszi. -
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Mar nagyon unatkozok, es kene valami "csavaros lego" megint. Szerintetek ez hasznalhato lenne valamennyire? Lehet venni CZ-bol. Evente egyszer a gyermekkel kivinnenk azert a kertbe. Csak kicsit szettrombaljuk anya sziklakertjet, aztan ugyis letilt rola. Mindenkeppen osszerakos kell! -
JoolsNOS
veterán
Sziasztok!
Nemrég beszereztem egy hpi venture-t. A telókban elég gány az olaj. Milyet kéne bele vennem? Illetve az első éles csapatáskor kiesett a szervo csavarja és most nem kanyarodik ugyebár. m3*15ös. Hol tudnék ilyet beszerezni minél hamarabb.
Köszi -
kisjuhi
csendes tag
Sziasztok!
Mit ajanlotok 50-70k kornyeken ami 1/10es vagy nagyobb, 4x4 de ki lehessen kapcsolni rwdre. Elso kocsi lenne es ha lehet driftelnek is vele. Fontos hogy cserelhetok legyenek az alkatreszek. Milyen marka es hol vegyem meg? Illetve tudtok e olyan megoldast ahol a taviranyito jelet a szamitogepbe be tudom vezetni?
koszi!
-
beci
őstag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Koszonom.
-
beci
őstag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Koszonom. A toltes le is all akkor automatikusan?
-
beci
őstag
Sziasztok. Egy 4cellas 14,8as lipo aksit meddig nyom fel a tolto? Hany voltig?
-
atok666
őstag
Vmi PC tap nem hentegreg vhol?
Atok
ps. esetleg vmi 12v/6-8A led akku 12v/6-8A led akku, vagy vmi dedikalt tap - szerintem.
-
carr
őstag
válasz
zoltan.bagi
üzenetére
2 teljesen halott volt, 2 meg kérdéses.
2 halottat kicseréltük.2 zombit meg betettük a 2 végére, mert ott nagyobb a légmozgás, és tapasztalatok azt mutatják, hogy a többivel együtt helyreáll.
Nálam fogyi maradt 4.9L/100 (most új ngk gyertyák mentek bele, 0,1mm-el nagyobb az elektródatáv, 10 helyett 11 asszem vagy fordítva, és így 5.0L/100). sok volt mostanában az 1 helyben párszáz méteres tökölés. lehet amiatt is.
Hát.. találtam jófogáson egy arcot, írtam neki, h kéne 4 db, némi alkuval, de nem írt vissza se...
Nem nagyon van viszon mozgás ilyen töltőkre, ezért nem értem, lehet szeretné kikölteni.. nemtom. mindegy. 
Hát... ha fogok vele foglalkozni, akkor jelzek.
Zsuffa Béla tolja nagyon, ő csinálta az enyémet is.
50e-t fizettem, de lehet ha a p4 akkupakkot kérem, az 40%-al tud többet, de a teljes csere 220e-be fájt volna. Azt meg inkább LPGdokinak adnám. heti 900km volt a válság előtt. most meg, h heti 300 körül megyek, nemigen lesz rá szükség.
-
motoflug
őstag
válasz
zoltan.bagi
üzenetére
Szia!
3D nyomtatással keresgélj, hátha más gondolt erre. A meglazulás ellen pedig threadlockot ajánlanék, ha fém a csavar. Mondom ezeket úgy, hogy nem csekkoltam a videót, de hasonló problémákra ezeket eszközöltük tesóm autójára. -
atok666
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Popec gep. Mekkora?
Atok
-
zoltan.bagi
csendes tag
Jól értem, hogy a 4 cella ki lett cserélve végül és az nem hozott változást? Amúgy sokan lecserélik a komplett pakkot fiatalabbra, amitől állítólag megtáltosodik. (Nekem is Prius 2006 van, olvasgatom a fórumokat. Sosem "teszteltem" az akksit, mint írják nem is tesz jót neki, így a sajátom állapotát sem ismerem.) Szerintem, ha egy ilyen korú NiMh akkumulátor kapacitása csökken, azt már nem nagyon lehet visszaállítani. Ha kapsz valami jó infót, azért tedd közzé kérlek!
-
zoltan.bagi
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy ilyen típushiba autóknál. A lényeg, hogy jobb esetben csak meglazul az állító motor tengelyén a csiga, rosszabb esetben letörnek a fogak is. Az egységet csak kompletten lehet kapni, hiába csak az az egy csiga/orsó megy tönkre/lazul ki benne.
Kérdés: van-e valami spéci ragasztó, amivel lehet rögzíteni a tengelyen és nem kezdi ki a műanyagot. Lehet-e kapni ilyen csigát valami szaküzletben, ami rendesen rászorul a tengelyre?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Motoros topic
- Apple asztali gépek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest