Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
napoleon2323
tag
Sziasztok!
Szeretnék picit jobban belemerülni az RC driftelés szépségeibe.
Leginkább kinti (aszfaltos) használat lenne a cél.
Tudom, hogy rengetegen írják, de melyik az a modell, nagyon olcsón, ami jó alternatívát jelent egy kezdőnek. Gondolok itt arra, hogy már cserélhető alkatrészek vannak hozzá (picit a bütykölgetéssel is megismerkednék), illetve valóban olcsó igencsak.
Természetesen a fentiek miatt is, nem ragaszkodok az új dologhoz (tudom így még jobban megkavarom a dolgokat).
Szóval milyen modell vagy márkát kéne keresnem, illetve mire kell figyelnem egy használt modell megvételénél (ha esetleg valamelyikőtöknek van extra akciós, kissé lestrapált eladó autója, szóljon bátran
)?
Köszönöm előre is a válaszokat, remélem "nem túl tág kérdést" tettem fel.
-
carl18
addikt
válasz
Petya25 #4598 üzenetére
Kikötöttem semmi se változott, hát gondolkozok hogy Ebayról vegyek-e pár alkatrész és átalakítsam.
Olcsó van fent szervó, és ESC amihez már csak egy vevő kell. Még érdeklődnék hogy ugyebár van az Motorvezérlés, ez annyi energiát add le amennyit a motor igényel? Egy 260S motor is ugyan úgy el tud írányítani mint a 540 ?Tegnap szét kaptam az autót 260S van a DC motorra írva, itt csak az a kérdés a motor a gyenge? Vagy az autó elektronikája korlátozza az erejét. De ez majd kiderül ha átépítem, ha a motor nem elég erős akkor cserélem.
Bár 1/14-es a méret, annyiból jó volna ha vennék pár alkatrész azt később át rakhatnám nagyobb autóba is.
De gondolkozok hogy majd jövőre lehet veszek valamit jobbat. Idén meg le leszek ennek a szerelgetésével, tunningolni ezt is fel tudom szerintem. -
Petya25
őstag
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
SoulReaver #4595 üzenetére
Hát passzolom nekem is csak design, de mi nem megyünk sötétbe ugye.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
SoulReaver #4593 üzenetére
sgmodell-es ledjeim vannak amit a vevőre kötsz. (1300ft az egész szett)
Ha nem kell több tökéletes. [link] -
carl18
addikt
válasz
Petya25 #4588 üzenetére
Még vamamelyik nap darabokra szedtem az autót jól megnézzem mi merre hány méter
A gyári motorja egy asszem egy 260-280-as motor lehet, egy ellenállás is be van kötve az alaplap és a motor közé. Tudtommal feszültség korlátozásra való, ha azt kikötném az autó lehetséges többet is menne? -
ADAM1337
nagyúr
válasz
SoulReaver #4590 üzenetére
Pont ezt a témakört próbálom körbe járni.
ESP 12 modul, wifis, és telefonról vezérelhető megoldást akarok.
Elől 4 led fehér, folyamatos vagy váltakozó világítás hátra meg folyamatos piros 2, másik 2 meg csak fékre.Nem könnyű ügy.
-
SoulReaver
veterán
-
ADAM1337
nagyúr
Ha már új váz, egy kasznit is megérdemel.
-
Petya25
őstag
Nekem a kocsin fém antenna van, ami bent már dróton megy és 50 méterig simán ment. Egy madzagos antenna, hát.... ez a gyári hozzá? Ha 2 méterig jól működik, akkor az antennávalk van valami, hiszen amúgy minden működik csak a hatótáv nem.
Nem tudom most milyen motor van benne, nekem hasonló és 30-40 km/h-t megy.
Ilyen: [link] -
carl18
addikt
válasz
Petya25 #4586 üzenetére
Ez egy Tescos Lamborghini 1/14-es méretben, már szét szedtem a távírányitott és az Antennát is. Akkor lehetséges a Kábel van megtörve amit antennának használ? Ha azt cserélek valószínűleg javul a helyzet?
Még arra gondoltam hogy tovább fejlesztem, kap egy Servot egy ESC-t és egy 370-es motort és ahhoz egy egy vevőt és akkor már is menetkész.
Sajnos így nagyon lassú 6-7 km/h lehet a sebessége de így borzalmas használni. 15-20-at menne már elégedett lennék -
Petya25
őstag
-
carl18
addikt
Üdv! Szereztem egy Rc autót 27 mhz-es egy a hibája rövid a hatótáv :S Hol lehet a hiba ha 2 métertől távolabb nem érzékeli? Durván 2 méter ahol még működik ott is akadozva:S
-
ADAM1337
nagyúr
Sajnos driftre tudom mik a jók.
A slash csoportba láttam, egy videót ahol leejtenek egy slash-t és mutatnak vagy 3 fajta gátlót és ég és föld a gyárihoz képest, talán GPM gátló volt a nagyon jó. (de nem mernék esküdni rá)motoflug: olcsón sakura d4, de kell rá költeni.
Amúgy egy mst rmx 2.0 a nagyon ajánlott modell. -
motoflug
őstag
Sziasztok!
Gondolkozom az rc világába való visszakacsintásra, nekem a drift téma jön be. Van most valami bestbuy kezdőknek?
-
Saccco
nagyúr
válasz
ADAM1337 #4574 üzenetére
Nem számít. Vagy megerősítem vagy veszek másik gátlót.
Eddig csak a kormány hub tört. 4-et törtem mert gyenge volt. Csináltam erősebbet. Abból egy eltört egy 360-as flip után. A másikat úgy sikerült, hogy nekiment az autó egy betontömbnek, kölcsönadtam.
Most az erősebbtől is erősebb került bele, egyelőre tart. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
ADAM1337 #4571 üzenetére
Akit esetleg érdekelne az MST FXX-D S drift alváz. [link]
Front motor nem nagyon ajánlott kivitelezés.
Általában 60:40 hátul van a súly (itt gyárilag majdnem fordítva volt) és a motor is, de 36k-ért ajándék volt, sok opciós dolog alapból benne volt, kis hátsó súllyal most 50:50 súly elosztással elég jól autózható. -
nLali
őstag
Sziasztok !
Kérek szépen egy kis segítséget : Az alany egy Wltoys 959-b. Szeretnék gyro-t bele, de azt látom, hogy a servo nálam 5 vezetékes, a gyro-k pedig 3 vezetékesek. Hogyan és milyen gyrot lehetne beépíteni?
Köszömöm előre is. -
ADAM1337
nagyúr
Egy FXX-D S-t be is rendeltem próbára, a sakura d4 mellé/helyett.
-
apholyon
aktív tag
Üdv! Ha valaki szeretne egy RC repülőt, hol érdemes nézelődni, miket érdemes olvasgatni első körben? Nyilván kezdő szinten, de egy picit komolyabb, nem full gagyi érdekelne.
Előre is köszi! -
kiskakas
senior tag
udv,
egy ismerosnek kergetek Remo Hobby 1631-et, lehetoleg eu warehouse-bol, valaki latott esetleg vhol? Kinabol tuti nem erne ide szept10 kornyekere es akkora kellene emberemnek.
-
üszök
őstag
válasz
FuRiONight #4557 üzenetére
Valamit nem jól csinálsz. Ránézésre a hátsó is ugyan az. És olcsóbb is.
Ja, 2 perc nem volt megtalálni.
-
FuRiONight
addikt
Köszönöm èn is így kerestem. De ti itthon kaptok alkatrèszt, vagy így külföldről rendeltek be?
Úgy gondolom ezt az RC autozàst nem nekem talàltàk ki, pedig el lehet vele szórakozni.
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Osztrák oldal, én innen szoktam rendelni : Lindinger
Viszont ha kikeresed a cikkszámot, lehet találsz olcsóbb helyet is
-
ADAM1337
nagyúr
Akril mivel jön, le úgy hogy nem sértem szét a lexan-t ? (Nem lexan akri csak sima mezei amiben nincs az a maró összetevől, nem nagyon találtam eddig jó tippeket, csak ami homályosítaná mint az állat.)
-
üszök
őstag
válasz
Alkatrész katalógusból kikeresed a cikkszámot beguglizod és tudni fogod hol keresd.
-
FuRiONight
addikt
Hali!
Egy kis segitsè kellene; LRP S10 Blast TX/MT első lengőkart keresek (külföldi is jöhet!).
Nagyon köszönöm előre is!
-
ADAM1337
nagyúr
Kis drift edzés: [link]
-
Saccco
nagyúr
Hát van a ló túloldala... Gosainthan, Competition RC Rock Crawler (Super Class)
-
Saccco
nagyúr
válasz
SoulReaver #4546 üzenetére
Nem biztos az.
[MKUltra] -
Saccco
nagyúr
válasz
SoulReaver #4544 üzenetére
¯\_(ツ)_/¯
Semmi se jó.
Egyébként elég erősnek tűnik. Ha már itt tartunk az X-Maxx is kettétörik. -
Saccco
nagyúr
Meg igen. De a nyomtatott hajtáslánc igen gyenge.
NiKO2On van rágyógyulva nagyon, neki már tört ketté a váz is. De folyamatosan fejleszti, gyakorlatilag az egészet újratervezte.Ha nyomtatottra gondolsz ez pont crawler (is).
(#4542) SoulReaver:
Legrosszabb esetben kivágatom saválló lemezből.
Nem baj, ha törik. -
Saccco
nagyúr
válasz
ADAM1337 #4539 üzenetére
Rétegek mindig lesznek, a technológia sajátossága.
A tartósság részben design kérdés. A rétegösszetartás meg alapanyag függő. Az viszont valóban igaz, hogy jellemzően a rétegek mentén a legkisebb a terhelhetősége.Valami biztosan törni fog. Kíváncsi leszek.
Viszont nem kell hónapokat várni az alkatrészre. -
ADAM1337
nagyúr
Érdekes, bár ugye az otthoni nyomtatott műanyag, nem lesz olyan erős mint a fröccsöntött.
Én is használtam 3d nyomtatott alkatrészeket, és kb ideiglenes megoldásnak voltak jók, szőnyeg driftre, offroadba azért durvább terhelést kap.Mennyire jön ki ez az offroad monster, ha nem titok, csapágy stb alkatrészekkel együtt.
-
Saccco
nagyúr
válasz
ADAM1337 #4534 üzenetére
Nagyon jól néz ki.
Nem crawler lesz, hanem monster. Illetve elképzelhető, hogy végül egy SCT karosszéria kerül a tetejére. Tudom, hogy nem lesz igazi SCT, de nekem az tetszik.
Egyelőre a fém hajtáslánc és a nyomtatott váz tartóssága a kérdés.Korábban csináltam egy Ursa Bear vázat, ott a nyomtatott alkatrészek széttéptek egy csapágyat.
Az OpenRC Truggy-m műanyag hajtáslánca meg igen gyenge. Szét is bontottam, abból épül ez az új gép.Most tanulgatom az RC autók alapjait, de jól szórakozom.
Korábban rendeltem motorokat és ESC-ket a Speed tankhoz is, azt nem tudom, hogy az mikor fog összeállni.
Érdekesség, hogy quadcopter motorra épül. -
SoulReaver
veterán
válasz
RicsiSuly #4533 üzenetére
Olyan 50-60.000 Ft-ért, már lehet venni itthon olyan verdákat, amihez vannak alkatrészek. Kínaiak azok is, de legalább fém difis, olajos telók, stb... Kavicsos talajhoz, mindenképpen jól zárt hajtás kell, mert bármikor bejuthat a spurkerékhez, ami elqródik...
Szerintem előbb facen a használt piacon nézz szét.. Rc börze, rc autó adás-vetel...
-
ADAM1337
nagyúr
crawler lesz ?
Én épp kasznit csináltam ma, hpi bmw e39 m5-t, drift stílusra:
Még hátra van: visszapillantó tükrök, ablaktörlőt még nem tudom rakok-e rá, szerintem nem, csak a baj volt vele a másik bmw-nél is, elől angel eyes led egyedi fekete foncsorral, illetve hátul is lesz világítás, ott is a matrica mögött ki lett maszkolva, tehát teljes világítás lesz benne.
Illetve lesz bukókeret hátul, az oldalsó matricák közepét kivágom mert nem szép még. -
RicsiSuly
aktív tag
válasz
SoulReaver #4530 üzenetére
Mit ajánlasz?
Kavicson lenne használva? Alkatrész legyen hozzá, ha valami törik.
köszi
-
üszök
őstag
válasz
SoulReaver #4530 üzenetére
Ezt is bele lehetne tenni az összefoglalóba. Ne vegyél szemetet mert csak sz..ni fogsz.
-
SoulReaver
veterán
-
Necronom
senior tag
Sziasztok,
Ime az 1. resz A modelezes alapfogalmaimeg 2 resz jon - idovel
-
RicsiSuly
aktív tag
sziasztok!
Melyik lenne jobb választás a Wltoys 12428 vagy Feiyue Fs-03? Hobbira lenne néha kavicsos úton bohockodni és ezeket kicsit lehet tuningolni is brushless motor, lipo aksi, erősebb szervó. 24körül meg is lenne kinából ezek.
Vagy mit ajánlotok ebbe az árba?köszi
-
carl18
addikt
válasz
Necronom #4518 üzenetére
Na vagyok most értem haza kondiból
Úgy akartam írni hogy az a kínai Aventador nem mehet 20-nál többet úgy se
Azt tudom simán jobb rc autók simán mennek 40-50 km/órát
A leggyorsabb amit láttam az a Traxxas 0 vagy mi volt márTraxxas XO-1 100 mph felett megy
160 km/h +
De ez már valóban overkill kategória, ember legyen a talpán aki így elvezeti
Ezt néztük pár napja unokaöcsémmelö 20 éves én 25
Itt 190 km/h sebbeséget hoztak ki belőle
[link]Nekem 30-35-nél nem igazán kéne több végsebbeség. Az volna a lényeg hogy tovább bírja akkuval a gép
Amúgy megkimélném
Odakint lenne használva de itt esetleg az út mellet fú és árok van. Egy kisvárosba lakom ahol néha-néha 0 a forgalom. Szóval itt is lehetne csapatni.
Sajnos Aventador Body kittet/karosszériát nem találtam Ilyen Hobbi autóhoz. De NIssan GTR igen, ami ugyan úgy tetszik
És ezeknek a Hobbi autóknak tartósabb a anyaga mint annak a kínai vacaknak?
-
Saccco
nagyúr
válasz
SoulReaver #4519 üzenetére
-
SoulReaver
veterán
Szerinted ez 20km/h?
ÉS ez akkor volt 2 cellás akkuval.
-
carl18
addikt
válasz
ADAM1337 #4516 üzenetére
Hát még hagyján nem a külföldi árra volna a baj.
Magyarba találtam egy helyet ahol árulja ezt az autót 22E forintértNa annyit én se adnák érte. Főleg hogy itt írtátok hogy ez nem egy igazán tartós autó.
Még erősen elgondolkozok de lehet veszek inkább egyet használtan, vagy építek egy elektromosat.
Így sacc per kb ha olcsón meg akarom úgyni és mindenből a legolcsobbat veszem így "Hobbi" Kategóriába mennyiből jövők ki? Esetleg ha kéz alól vadászok egy komplett autót amihez jár minden. Még úgy látszik ez is jobb választás mint hogy vegyek egy kínai kérdőjeles rc autót.
Ez a kínai RW Aventador se volna rossz. De 10E-nél többet nem adnák érte, amennyiért megy itthon elég zsíros árazás. Azért én nem tartok attól hogy az könnyen törne. 20 Km/h felet nem megy a 1/10-es méretű se .d
-
carl18
addikt
Se baj de kicsit nyomoztam, csak nem hagyott nyugodni a gondolat az Aventador felöl
Szóval kilyukadtam az alibabán, és 1/14 Aventadorok 13 dolláros áron mennekAkkuval távírányítóval
1/10 Aventador 19 dolcsiEzek az árak a pisztolyos távírányítóra jellemzőek
A sima Joystick controlleres valamivel olcsóbb. Ezek mennek magyarba 10-12E forintort (1/14-es méret) Rastar a Brandje.
Ez a CW márkáju Aventador poén hogy egyik magyar oldalon 15E forintot elkérnek érte. Nem kis haszon van ezeken az RC autókon
Mikor unokaöcsém Carrera autóját kezembe vette, éreztem én hogy filérekért dobták összeEbből a CW Matt Fekete Aventadorból simán rendelnék
Valaki rendelt már Alibabából ?
ahogy elnéztem vennem kell egy készletet ami 6 db-ból áll
Magyarba ez a Rastar megyeget, 1/14-es méretben kb ugyan abba az árba megy mint a CWA felvásárolt olcsó kínai autók nagy része simán átmegy 3-4X áremelkedésen
Szerintem méretbe 1/10-et akarok ez a CW pont csinál ilyet, és matt feketébe kéne
Aventador a kedvenc autómA CW-s még azért is jó mert 5 cellás akku van hozzá 6 volton. A Rastarok között van elemes verzió is. Aki ilyet akar venni annak jól körül kell néznie, ezek még olcsóbban szerezhetőek be.
A fent említett 13-19 dolláros árak az akkumulátoros verzióra értendőek, amibe benne van a pisztolyos írányító + akku. -
FuRiONight
addikt
Hali!
LRP S10 Blast TX2-re jó az alàbbi szett: LRP VTEC G32
Vagy esetleg tudnàrok 10k korul 4db felnire ragasztott gumit ajànlani, direkt aszfaltra?Köszönöm!
-
Saccco
nagyúr
Én a pici fiam 2500 forintra akciózott nagyon alap távirányítós autójával is jókat játszottam itthon. Pedig még szabályozható kormányzás sincs. Vagy teljesen balra megy vagy teljesen jobbra.
Most meg egy 1:10-es Monstert nyomtatok.
Pont ma jöttek meg a fém differenciálművek. -
carl18
addikt
Oké kösz majd körül nézzek
Igazat megvallva írtam hogy egyenlőre 10E a keret
Szerintem majd lehet berendelem a bangoodról ezt a sárgát amit linkeltem
Hát néha-néha játékra meg dekórációnak a polcon jó lesz.Egyenlőre amíg nem tudom mennyire fog meg engem az a dolog addig nem akarom egy vagon pénzt belekölteni. Ha meg megfog és valóban leköt, akkor ha ezt az olcsóbbat kinövőm majd veszek valami jobbat, komolyabbat !
-
Saccco
nagyúr
-
üszök
őstag
válasz
FuRiONight #4506 üzenetére
Konkrétan ez is egy f..s. Egy petákot nem adnék érte. Ez konkrétan két db 18650 cellával megy eredetileg,ebbe lehet fillérekért venni lipo akksit is,mert vagy 2000 mAh ig fér bele.
carl18
(őstag)Sok mindentől függ meddig bírja egy autó. Ha mondjuk az első 10 percben neki mész egy fának,vagy padkának jó tempóval, valszeg törni fog.
A méret legyen minimum 1/10 annál kisebb csak kinlóni fog kint pár centi fűben. A hajtás legyen zárt,mert tele megy porral, apró kavicsokkal és állandóan pucolgatni kell.
Itthon 50 körül kezdődnek azok az autók amiket érdemes megvenni. Ez alatt nem nagyon van semmi,ha mindenképp új kell.Valamelyik face csoportban árult egy ember több vadi új HSP autót olcsóért,az még alternatíva lehet.
-
carl18
addikt
válasz
FuRiONight #4506 üzenetére
És mi az ami ezen a forumon nem számít játéknak? model? Márka?
Mitől függ hogy egy RC autó meddig bírja ?
RC autókba mi számít jó márkának?
-
carl18
addikt
válasz
FuRiONight #4504 üzenetére
Hát akkor hagyom az egészet a fenébe, azért kösz a gyors választ. Én csak kezdőként akartam valamit, de ha 50-100E alatt " nem lehet kapni értelmes autót akkor nem veszek semmit.
-
FuRiONight
addikt
Ez nem ilyen egyszerű ahogy gondolod. Egy aksi+elemek àra a tàvba dràgàbb mint a jatèkok amit linkeltèl.
Àsd bele magad jobban, ez mèg mind mind jàtèkkategória. Vannak ajànlott jàtèkok, de H egy kicsit hosszabb tàvon gondolkozol, az jóval többe kerül.
SoulReaver szèttuningolt WLToys autója:
https://youtu.be/BXQxtv8l8ggA leiràsban megtalàlhatod, mit is cserèlt rajta. (Nem sok minden gyàri)
Vàllal valaki kaszni festèst? Illetve LRP S10 Blast TX2 kaszniàt le tudom cserèlni nem gyàei èsha igen milyenre?
-
Necronom
senior tag
Ooo.....ize...ez mind mind a jatek kategoria
Raadasul ha meg ketszer erosebb mocival akarod hajtani (remelem majd tudni fogod, hogy az pont ketszer annyiba fog kerulni, mint az egesz hobelebanc), akkor joszerivel fele annyi idore csokkented vele az amugy is necces 2 hetes idotartamot.....ertem en, hogy ember tervez.....de csodak meg nincsenek.
egy hobby auto 50eFt kezdodik....fokepp mindennel egyutt
nem (feltetlen) az ara hatarozza meg, de ugyanugy, meg lehet venni barmit 10 ezerert es 50ert is.....
Kerdes, hogy neked mire van szukseged...
Ha olvasgattal volna feljebb, vagy visszabb jopar oldalt, akkor olvashatnad a hasonlo autok tulajdonosat, ahogy meselnek roluk... -
carl18
addikt
Üdv! Na a témát átnézve átkutatva, két kategória van. Amit magyarba árulnak nagy részt 10E alatt mind játék kategória, nem hobbi. Szóval élettartalom és minőség elég gyatra lehet
Megnéztem pár ilyen olcsó rc autót youtubon mit mennek. Az a 8-10 km/h megfogja őket
Egy motor cserével simám kétszer gyorsabbak lesznek:
+ Találtam egy rc autót bangoodn, ami már simán hívható hobbi kategóriának. 7400 ft, van hozzá akku, autó és távírányító. Elég erős, terepet is bírja aránylag. Huajia 1/16 a neve, bangoodról rendelt már valaki ?
itt egy kép róla. Ezért az árért igazán jónak tűnikEzt idehaza simán 20E vagy 20 felett adnák.
Esetleg még ezt néztem ki, 35 km/h-t megy
Ettől gyorsabb semmikép se kéne
(HS 18311) Ez a neve bangoodon. [link]
Erről a kettöről mi a vélemény? A haza olcsó vackoktól biztos jobb, meg a tescos műanyag hulladékból
Sajnos úgy látszik még is csak le kell mondanom a Lamborghinis RC álmomról .d -
carl18
addikt
válasz
ADAM1337 #4499 üzenetére
OKé kösz a gyors választ!
akkor átnézzem a kínálatot.
Akkor a hazai kinálat nem olyan jó ?Magyar webshopból nem annyira ajánlatos. ?
Amúgy érdeklődnék mi van akkor ha mondjuk beszerzek egy sima autót kéz alól, és abba cserélnék motort.
Ugyan akkora feszültségről jobban-Többet menne?
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- BestBuy topik
- E-roller topik
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Milyen okostelefont vegyek?
- EAFC 26
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest