Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
Nézd meg a Hobbyking autós kínálatát is. EU-ból küldik a cuccokat, $50 felett ingyen.
-
-
carl18
addikt
-
carl18
addikt
válasz
ADAM1337 #4492 üzenetére
Hát néha-néha poénból eljátszanák rajta
ilyen ritkán unokaöcsémmel játszanák.
Ö is vett tegnap egy RC autót, így nekem is megjött hozzá a kedvem.Az övé amit vett a doboz szerint 10 kmh/h-át megy.
Carrera RC Red Bull RC2 buggy 1:20 [link]
Neki ilyen van pontÉn Leginkább egy Lamborghini Aventadort szeretnék
De mivel ha alapból nem menne úgy ahogy szeretném házilag egy kis kokányolástól megtáltosítom én azt a autót
Szoktam itthon szeretni,kokányolni
Még 2-3 éve a tescoba láttam egy fekete rc Aventadort akcióba 5,000-ért
Csak akkor azért nem vettem meg mert gyerekesnek néztek volna.
Majd ha legközelebb a tescóba járok jobban megnézzem az ott lévő RC autókat.
Átmenetileg elég ez a 10E forintos kategória, aztán ha leköt vagy érdekel majd beruházok egy komolyabbra.
Még ezt néztem Ebayról
Egy Countach
[link]
-
carl18
addikt
Üdv!
Valami RC autó kéne nosztalgiázásra.Lehetőleg Lamborghini. Mit ajánlotok, sebbeségre menjen 15 km/h 20 km/h
-
RicsiSuly
aktív tag
sziasztok!
Szeretnek venni rc autot nagyrészt kavicsos úton lenne használva.
Feiyue fs03 vagy fs10et nézegettem. fs03 tetszene, mert esetleg késöbb lehet fejleszteni brashless motor erősebb szervo lipo aksi meg egy csomó fém alkatrész találni hozzá.
vagy mit ajánlotok? fs03 kinából megvan 23ból
köszi
-
Ispy
nagyúr
Mindegy megszivtam, ez sajnos benne van a kínai rendelésben.
Most majd bokszolhatok velük, hogy mennyit refundolnak, aztán rendelhetek egy csere szervót, irányító egységet, meg egy új távot, aztán valamelyik csak megoldja.
Hogyha a motort lehúzom és a gázkar húzása közben rámérek a csatira multimeterrel, akkor ott látnom kéne valami értéket, nem? Mert most nem látok...
Szigetszentmiklós közelében nincsen valakinek egy 2,4-es távja egy próba erejéig?
-
üszök
őstag
válasz
Darksiders84 #4487 üzenetére
Elég sok fajta van. A kefés alap motor 80 Watt körüli,innen felfelé a többi.
-
Darksiders84
aktív tag
Az 1/10 modellekben az 540-es motor milyenek mondható normál vagy gyenge?
-
Ispy
nagyúr
Nos az akksi az jó a multimeter szerint, a motort megbikáztam az akksiról, az is megy, a kormányzás működik, csak a gázkarra nem reagál semmit. Szóval most vagy az autóban lévő vezérlés lehet vagy a táv szart be.
Marha jó kis szülinapi ajándék lett ez, a fiam meg itt ugrál a fejelemen, hogy mikor lehet már kipróbálni.
-
Necronom
senior tag
igen igen, persze a kormanyosszekotoket is cserelni kell..,mindent ami a futomu szelesitettesel parosul
ha van a tipusbol truggy, vagy monster vagy (trx-bol ott az 1/16- os truck, ha jol latom ez az a rally), akkor annak a dolgait lehet hasznalni
ez nem nagy penzkidobas, igazbol 15 perc alatt elvegezheto atalakitas, aztan radobod a kasznit es jatszotok vele jokat
arra figyeljel meg, hogy a motoron a piniont kisebbre kell cserelni, hiszen nagyobb kereket teszel ra -
Ispy
nagyúr
Jól indul az rc autós pályafutásom, először nem küldtek hozzá eus töltőt, most vettem egy adaptert. Az akksit feltöltöttem, a led zölden világít, viszont az autó meg sem moccan, csak a kerék megy jobbra-balra. Mi a franc lehet a baj? Amikor megjött még volt valamennyi kraft az akksiban, mert mentem vele pár kört. A motort hogyan tudnám letesztelni?
Az akksit 2 óra alatt töltötte fel, viszont maga az akku az még csak nem is langyos.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Necronom #4472 üzenetére
Most ilyen, teljesen gyari allapotu:
Csak a legminimalisabb atalakitasra gondolnek, mert en igy szeretem, ahogy van, szeretnem, ha konnyen vissza tudnam alakitani, ha megunja.
Szoval kell masik lengokar, kutyacsont, meg 4 kerek? Ez nem hangzik vegtelen nagy osszegnek...
Kormanyosszekotok, meg mas firlefranc nem kell? -
Necronom
senior tag
-
üszök
őstag
1 hete ennyi. A gyári elektronika nem túl acélos benne. Nekem volt ilyen,egy jó Absima cucc volt benne azzal elég jól ment. Olcsó hozzá az alkatrész ennyi előnye minenképp van. Ha venni tervezel akkor bódét és első telókat vegyél tarcsiba,mert rossz landolástól szeretnek törni.
Láttam már amúgy 140 ért is tavaj ezt.
-
Saccco
nagyúr
válasz
SoulReaver #4474 üzenetére
Nem követtem annyira a topikot.
Más:
Nézegettem ezt az SCT-9000-et, szerintem ilyesmit lehetne 3d nyomtatóval gyártani.Gondolom a 3d nyomtatás se fér bele.
Ha befejezem a CoreXY nyomtató tervezést kivitelezést, lehet beleállok egy ilyenbe. Lesz belőle valami, vagy egy nagy semmi.
szerk.:
BTW én nem nyomom hardcore módon, nekem jó a HK-s is. -
Saccco
nagyúr
válasz
Necronom #4471 üzenetére
Értem.
-------------------
Akcióóóó
Basher SaberTooth 1/8 Scale Truggy (ARR) - $198.30 - You save $84.53 -Was $282.83 -
Necronom
senior tag
Egyszeru a keplet - aranylag
- truggy lengokarok
- truggy kutyacsont es CVD
- 4db kerek
- es egy valami huu de offroados tolos kasznies kapsz egy pont ilyet
ha meg tovabb akarod fokozni, akkor az alvazat is csereled, de ugy mar nem sok marad az auto mivoltjabol es piszok sokat szerelhetsz
-
Necronom
senior tag
Nem az, hogy hu meg hu
De vannak neki erdekessegei
Egy rendes, valamirevalo SCT BL moci 550-es meretben olyan 1100-1300W teljesitmenyu, ez nem occo dolog es meg is kell taplalni energiaval, meghozza kizarolag 2 cellaval...na ez mar valami
Ehhez dukal meg egy megfelelo szabalyzo is, ez se semmi, de akar egy 120A rendes SCT szabi elcipeli.Mindezt probald meg az uton tartani - ehhez meg nem art egy pici hozzaertes, nem csak annyi, hogy mitol megy
FuRiONight
Te kerdeztedkb 30 kollega lesz a helyszinen, barki ad tanacsot szivesen...
-
Necronom
senior tag
válasz
FuRiONight #4465 üzenetére
Holnap, Szekesfehervar, Alba Ring automodell palya, 9-13-ig
Saccco:
ooo..ize...ez azert megsem ugyanaz, de am okes -
FuRiONight
addikt
Hali!
Keszthely-Veszprèm-Szèkesfehèrvàr vonalon keresek boltot illetve kollègàt, akivel is össze is futhatnànk.
Köszönöm!
-
üszök
őstag
válasz
SoulReaver #4458 üzenetére
Érdemes az rtr vagy arr verziót venni,jófajta Hobbywing cucc van benne.
-
Saccco
nagyúr
válasz
SoulReaver #4458 üzenetére
Úgy 20k.
Kell bele pár dolog:
Required:
2CH transmitter and receiver
50~60A brushless ESC
3652 (540) size brushless motor (3000~4000kv recommended)
Standard size high-torque servo (metal gear recommended)
2S 3000~5000mAh lipoly batteryÉn is elgondolkodtam rajta, mert lenne bele mindenem. Igaz nem BL motor.
Free shipping és költségmentes EU posta. Szerintem korrekt.
-
Saccco
nagyúr
37,5k-ért meg már Quanum Vandal 1/10 4WD Electric Racing Buggy (RTR)-t adnak.
Mondjuk egy akku kell bele, meg elem a távba.
-
Ispy
nagyúr
válasz
ADAM1337 #4452 üzenetére
Itt találtam rá, aztán banggoodon akciósan nettó 17k, nekem dhl express szállítással, áru és tarifa biztosítással 24k volt, erre még rájött az itthoni áldás 14k, így összesen 28k.
Ez a töltő annyira gagyinak néz ki, érzésre 1 gramm az egész, én erre nem szívesen kötnék bármit is.
-
Saccco
nagyúr
válasz
ADAM1337 #4449 üzenetére
Igazából csak a középső difi a kérdéses. A kerekeknél be lehet kötni a kardánt is.
Amúgy nyomtatós projektről beszélgetünk.
MyRCCar 1/10 Typical Pickup Body
MyRCCar 1/10 Monster /Crawler Chassis with Configurable 270 to 330mm Wheelbase -
ADAM1337
nagyúr
válasz
SoulReaver #4445 üzenetére
A nitrotol homályos lesz nem ?
(#4446) Saccco: universal adjustable a kulcsszó amit keresel majd.
-
SoulReaver
veterán
válasz
FuRiONight #4444 üzenetére
Nitro higitóval lejön a gyári festék szerintem. De csak lexan festékkel fesd le, mert a sima acryl festék lepereg róla.
-
FuRiONight
addikt
Hali!
LRP S10 Blast TX2 Truggy-hoz szeretnék másik kasztnit, mit lehetne felrakni a gyárin kivül? Ha nagyon nincs semmi gyári is jó lenne, de csak clear lenne a jó.
Köszönöm!
-
Saccco
nagyúr
Honnan tudnék viszonylag rövid átfutási idővel olcsón dogbone-okat venni?
84/89mm körüli. -
Geller72
veterán
válasz
Teréz Atya #4439 üzenetére
Az a poén, hogy azt a topicot én hoztam létre, 1-es hsz-ben is látszik. És már "gazdája van".
. A Dji topicot is én kreáltam, lassan oda is lesz tulaj. :/. A blogodat olvasom, de van amit nem raksz ki oda. Cikkeket igen, de ott nem megy a vita, kevesebb a hsz, kérdés. Megértem, hogy átmentél oda, sokkal gyorsabb a kommunikáció. Az az érdekes a fake regben, hogy annak ellenére hogy fake, mégis feldobálja a régi ismiket, ugye milyen érdekes?
. És még hogy nem menti el a dolgaid. Az itteni ph-s légkör nekem is kezd fárasztó lenni, de nem látok normális alternatívát.
.
Szóval ki segít nekem?
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Geller72 #4438 üzenetére
Hát Kopter Géza sem public? Pedig annak kéne lennie. Plz nézz rá, és ha nem látod a posztjaimat, akkor bele nézek a beállításokba, de addig nem szívesen turkálnék.
Fun fact: a követőim 10%-a álprofil alól nyomja, mert nekik sem tetszik h a nagytesó az ember tarkójára szuszog.
Itt viszont jön egy ideggyenge modi és bármit, bármiért, bármikor töröl. Ahogy látod, pl. ebben a topicban meg lehet kérdezni, hogy mi mennyibe kerül. Tegnap ugyanezt megkérdezte egy srác a drón topicban, hogy mennyiért tudná eladni a Syma X8-át. Frissítettem az oldalt h válaszoljak, erre már törölve lett a hsz. Az iA6 modot már ki sem raktam ide. Ezeknek? -
Geller72
veterán
válasz
Teréz Atya #4437 üzenetére
Az gáz, mert tudod, hogy az nekem már rég nincs.
. Téged sem nagyon tudlak szemezgetni, bár elég sok minden public. Az rcmodell.hu-nak is eléggé "jön a szaga". (. A regem napok óta pendingen van.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Geller72 #4436 üzenetére
El tetszett tévedni. Mindenki, aki egy kicsit is konyított a röpcsikhez, már lelépett a Facebookra.
-
Geller72
veterán
Üdv mindenkinek!
Az a helyzet, hogy bűnbe estem.
.
4-5 éve foglalkozom drónokkal, azon belül is quadkopterekkel. Vannak komoly és kevésbé komoly gépeim is, a brushedtől a brushelessig, racertől a P4 Phantomig. Sokat repültem LOS-ban is, de mostanra minden gépem, még a legkisebb brushed is FPV rendszerű. És így is repülök.
A bűnbe esés tárgya a repülő. Egyre jobban tetszenek ezek a gépek. Felvázolnám (nem röviden
) hogy én mire gondoltam, és ha van időtök, kedvetek, segíthetnétek abban, hogy jó irányba megyek e.
Amit elsőre relatíve könnyebben kivitelezhetőnek és megtanulhatónak tartok, azok a motoros vitorlázó gépek.
És ha majd ez menni fog és tetszik a következő szint, akkor lépnék tovább a merev-szárnyú vonal irányába.Több gépet kinéztem magamnak. Kínából rendelném, mint bármi mást. van, ami m-r úton van, azt is be fogom linkelni.
Kezdeném pont ezzel.
-Ez egy "nagyon olcsó" kezdő szett lenne, eleve ugye brusheless vonalon, és ami külön öröm, hogy yrészben szinte teljesen racer vonalon azonos alkatrészekkel, így számomra nem lesz annyira idegen.-Szóval ez egy Eachine Micro Skyhunter 780mm Wingspan EPO FPV RC Airplane PNP verzióban, ráadásul EU-s raktárból jön, akcióban éppen 57 euró, amit kuponokkal 50-ig le is nyomtam szállítási költséggel együtt.
Azért esett a választásom erre, mert ha valami folytán a kémia nem működne, nem olyan sok pénzt dobtam ki az ablakon, és ezen az áron el is tudom adni.
Ahogy a nevében is benne van, ez egy PNP verzió, ami azt jelenti, hogy csak vevő, akku és FPV cucc kell rá. Távom van, FPV cuccom is racer vonalról, és vevőm is, akku szintén, tehét ha összelegózom és beállítom, elvileg repképes a verda.Nekem azért is jó, valamint egyben fontos is, hogy nem kell sokat melózni vele, ragasztgatni, egyebek, amiben még eléggé newbie vagyok, hanem eléggé kezdő szintű a dolog. Teljesítméányben nem annyira már, mert ahogy említettem is, racer moci van benne, 2-4s-en repül (annak ellenére, hogy a katalógusadatok 2-3s-et említenek, ez téves infó)
20A-s ESC, Xt60-as csati, 2204 2300KV-s motor, ami cirka fél kilót emel. Ezt ugye olyanra cserélem, amilyenre akarom a későbbiekben, de szerintem nem fogom, mert pontosoan tudom, hogy ez a motor mit tud és valszeg bőven elég lesz..
A 6"-os, kette sprop helyett megy rá a racer vonalról (és ehhez a motorhoz karakterisztikában megfelelő) 5x4.5x3-as prop. Ha esetleg túl sokat zabálna, rakok majd rá egy Emax AVAN Long Range 6 Inch 6038 6X3.8X2 Propellert
Eléggé dicsérik a gépet, cefetül megy is, no majd meglátjuk.
Amivel még nem találkoztam, az a szervó, így ez most nekem új lesz. Ha majd elakadok, jövök kérdezni..
Ha ez a test bejön, lehet, hogy egy nagyobb tesót vennék, egy Sonicmodellt, ami nagyobb fesztávval lenne, itt még a mini is 1238mm-es fesztávval van..
A másik gép - úgy is mondhatnám, hogy második már egy kicsit nehezebb dolog. Sokat olvastam utána, néztem összerakós, repülős, FPV-s videókat is róluk. Nagyjából van elképzelésem, de szívesen vennék tanácsokat ezen a téren, hogy mégis melyiket vegyem majd meg. (Szerintem ebből tavasznál előbb nem nagyon lesz reptetés, bár ki tudja.)
Szóval ez egy Sky Surfer X8 vagy X9 (klón?) lenne. Ebből is PNP verziót néztem, az X8 60, az X9 69 euró körül van. Ami negatívum, hogy Andrew Newton összerakós videójában az X8-nak a mocitartója gyárilag egy szar, és plusz mókolással, fabetét berakásával lehet csak jól megoldani.
Az X9-et még nem néztem, de valahogy összeszedettebbnek gondolom.Az X8 sem megy rosszul, ha már össze van rakva, egy alapvetően erős motort raktak alá, nagyon jól emelkedik és stabil, ami nekem még nagyon fontos.
X8 -
Description:
Item Name: Sky Surfer X8
Material: EPO
Color: Blue, Red (optional)
Wingspan: 1480mm
Length: 992mm
Flying Weight: 690g
Wing Area: Approx. 24dm²
Wing Load: Approx. 28.8g/dm²
CG: On the main wing carbon fiber rod,position is 30% of the wing
Motor: XXD 2212 2450KV motor
ESC: 30A
Servo: JX Servo 9g *4
Propeller: 5050X9 V2 -
Description:
Item number: Sky Surfer X9 V2
Length: 960 mm
Wingspan: 1420mm
Takeoff weight: 690g
Motor: D2622 KV1950 (motor outer diameter 26MM, height 22MM)
ESC: HTRC 20A
Servo: PZ Servo 4x9g
Propeller: 5X5EAz X9-ben egy (karbon??) rúd fut hosszában, ami szerintem sokat dobna a dolgon.
Ami egy kicsit jobban tetszik az X8-ban, az a motor fajtája. Ez a 2212-es motor verzió nem rossz, éppen most van akcióban Emax XA2212 820KV 980KV 1400KV Brushless Motor 8 eurós (!!!) áron, amiből az 1400-as kellően nyomatékos lenne, viszont fogyasztásban egy óriási előrelépés.
Ezek nagyon jó minőségű motorok. 11"-ig kezel propot, 3S-en az 1400-as 940-et emel. (8x6-os proppal).
Ez a két gép lenne a Sky Surfer. A következő gép egy kicsit már komolyabb kategória lenne, de nagyon tetszik a kialakítása miatt, mert rengeteg FPV felfogatási/elhelyezési lehetőséget ad, valamint ahogy látom, lényegesen jobb minőséget. Igaz, már árszegmensben.
Ezt a három gépet csak belinkelem, nem akarok már túl sokat írni, mert lehet, hogy senki nem olvassa el.
.
Volantex Ranger 757-4 7574 FPV 1380mm Wingspan EPO RC Airplane PNP
EU raktár 71 Euró.
.
Na ebben pont egy olyan motor van (teljesítményre, mint a fenti linkelt Emax..
Description:
Brand Name: Volantex
Item Name: Ranger 757-4 Airplane
Wingspan: 1380mm
Overall Length: 940mm
Flying Weight(without battery): 950g
Prop Size: 8040 Propeller
Motor Size: 2212/1400KV out runner brushless motor
ESC: Easy-Plug 30A brushless ESC
Servo 9-gram Servo * 4pcs included
Recommended Battery: 11.1V 1800mAh Li-Po
Charger: Not included
Flaps: No
Aileron: Yes
Retracts: No
Recommended Radio: 2.4Ghz 6-Channels
Minimum Age Recommendation: 14 years
Experience Level: Beginners ~ Expert
Recommended Environment: Outdoor
Assembly Time: Less than 20min
Is Assembly Required: Yes
Requires: PNP requires Radio System, Battery and ChargerElég jól pakolható, akkuból is batár mehet bele.
Dynam Hawk Sky V2 4CH 1370mm 53 Inch Wingspan RC Airplane Glider PNP
Nagyon dicsérik, motor felfogatás tetszik. 77 euró eu-s raktárból.
Description:
Brandynam
Item:Hawk Sky V2 PNP
Wingspan:1370mm/53.9in
Length:950mm/37.4in
Flying Weight:600g / 21.16oz
Wing Area:24.7d㎡
Wing Loding:31.2G/d㎡
Weight:770G
CG (Center of Gravity) 58-62mm from the leading edge of the wing at the root
ESC:30A
MotorM2810mm KV1900
Servos:9G*4pcs
Landing Gear Fixed
Battery:11.1v2200mah 25c (not included) Click Here
Required Radio:4 Channel 2.4Ghz (not included) Click Here or you can use your own 2.4GHz more than 4CH radio system
Recommended Charger: SKYRC E6 Click Here
RC Func:AIL, ELE, MOTOR, RUD
Requires: PNP requires Radio System, Battery and ChargeAz összeállítás legkomolyabb gépe ez:
Volantex Ranger 1600 V757-7 1600mm Wingspan EPO FPV Aircraft RC Airplane PNPEz 103 euró és nincs is eu-s raktárban, de van eu shipping vám nélkül 20 euró plusszért. Vámos verzió plusz 50 lenne free shippinggel.
Gyönyörű 1600-as Glider.
Description:
Brand: Volantex
Item Name: Ranger 1600
Item NO.: V757-7
Wingspan: 1600mm
Fuselage Length: 1100mm
Fuselage Material: EPO material
Propeller Size: 8040
Color: White
Brushless Motor: 2212 1400KV
Brushless ESC: 30A ESC
Servo: 9g servo x 4Moci ugyanúgy a 2212-es 1400-as.
.
A gép(ek)en tervezek GPS modult, és FC stabilizert is, ezt néztem ki elsőre.
Utóbbiakban szerintem majd mindenképpen segítséget szeretnék kérni.
Így elsőre ennyi lenne, várom a tippeket.
Köszi.
GellerMég valami. Jelen pillanatban "sima" vevőn és VTX-en fog menni, de mindenképpen átállok majd Long Range cuccokra, amik meg is jöttek már, csupán vevő oldalról nincs meg a távomhoz a 900-as modul még. De VTX már LR lesz, TBS cuccokból. (Vevő is onnan jön). Kamerából lesz FPV és külön akciókamera is, vagy Mobius, vagy másik, azt még nem döntöttem el. Majd a súlypont megmondja.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Darksiders84 #4434 üzenetére
Bocsi, de 40.000 Ft egy 1/18 verdáért....
-
Darksiders84
aktív tag
Sikerült eldöntenem és ez lett a választásom
Tudom itt mindenkinek komolyabb nagyobb erősebb van de kezdőként nekem jó lesz ez is. Shopmodellben nincs hozzá nagyobb aksi a gyárinál. Itthon elővétel után 1 perc se és tölthetem kb 3 óra viszont zölden világít már kezdésnél akkor milyen színű lesz ha feltölt majd kiderül. Nekem kicsit furcsák ezek az irányítok mivel gyerekkorom óta játszom konzol gépeken jelenleg Ps4 Pro van és ezért a joystickokhoz vagyok szokva de jó lesz ez is. Kiváncsi vagyok mennyit bír kb 15 perc? -
Necronom
senior tag
Kis osszefoglalo a mult hetvegerol: KCSD Nyilt nap es ejszakai derby
-
üszök
őstag
válasz
Darksiders84 #4424 üzenetére
Emmi? Valami teszkó szemét?
-
Necronom
senior tag
Veszel 18650-es akksi tartot es hozza 2db akkut es az akksitartot felcsatizod magadnak megfelelore
vagy ha egyszerubbet akarsz akkor itt van ez
-
Ispy
nagyúr
Sziasztok!
Rendeltem egy feiyue fy10-et és szeretnék hozzá venni egy extra akkupakkot. Tudnátok ebben segíteni? Ha minden igaz 2 darab 18650 van benne összekötve.
-
Necronom
senior tag
válasz
Darksiders84 #4417 üzenetére
az a baj, ha egy akksi rossz, azt a boltban nem veszik eszre..csak eladjak neked
nem tesztelik (van kivetel, ahol igen)
a bolt reszerol meg nem tudni, hogy a tulaj ugy toltotte, ahogy annak rendje es modja van
igy garit nem lehet ervenyesiteni, max a joindulat jatszik kozre azoknal, akik mar tobbszor vasaroltak a boltbanilyenrol kovetkezteteseket nem lehet levonni
-
Necronom
senior tag
válasz
Darksiders84 #4415 üzenetére
nem az a baj, hogy az autoban benne tolti - bar az sem ajanlott
hanem az, ha pl tultolti az akkut ugy, hogy akar a toltot nem jol allitotta be az akksihoz....
es hogy megadjam a sanszot issiman elofordulhat hogy egy akksi rossz, bolt ide vagy oda
de az sem mindegy milyen boltban vasarolta -
Necronom
senior tag
válasz
Darksiders84 #4412 üzenetére
az, hogy a boltban vette semmit sem jelent, ha egyszer nem ugy es nem olyan toltovel tolti amivel kell...
siman kigyullad a lipo akku a helytelen toltestol....
ezert nem szabad hasznalt akksit vasarolni...
(de szvsz ott teljesen mas volt a dolog, hogy is irtak? user errores egyeb magyarazkodas)
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Darksiders84 #4412 üzenetére
Nem megfelelő töltés, és benne hagyta nem lehúzva az aksit.
User error -
Darksiders84
aktív tag
Mentem volna megnézni a szinte új 2-3 hetes használt 1/10 Maverick Strada t erre a srác mondja hogy a boltban vásárolt új 5000-es aksit este feltöltötte és az autóban leégett kigyulladt. Úgy tűnik védenek a használt vásárlástól de hogy van ez létezik ilyen megtörténhet ha eredeti bolti nem utángyártott?
-
ADAM1337
nagyúr
Kis drift videó, üldöző csinált rólam felvételt.
-
üszök
őstag
válasz
SoulReaver #4409 üzenetére
Értem. Akkor ezzel legalább lehet a porban autózni.
Most kicsit el vagyok kedvetlenedve mert az utóbbi pár nap termése 2 rossz hajó és 2 rossz autó.
-
üszök
őstag
válasz
SoulReaver #4406 üzenetére
Ez műszakilag ugyan az mint a WRX?
-
üszök
őstag
válasz
Darksiders84 #4404 üzenetére
Ha Mavericket veszel,mindenképp EVO legyen,mert annak teljesen zárt a hajtása a WRX-el ellentétben. Nem fog bele menni a por és az apró kavicsok,nem kell félóránként takarítani. Én Truggy-t vennék a helyedben Brushlesst mindenképp. Lipo akkuval amiből 2 a minimum,3 az optimális valami normálisabb töltővel.
A Maverick EVO verziója amit most lehet kapni az nem azonos teljesen a Himoto Monster, Tuggy, párossal. Szélesebb a nyomtáv kicsit,nagyobb a hasmagasság, a kerék is látszólag egyforma,viszont a Maverick sokkal keményebb tömésű,jobb is vele menni. Ebből kifolyólag a Maverick alkatrészek sajnos drágábbak,mert a Himoto cuccok amivel tele az Ebay jó része nem jó hozzá.
Ma autóztam fűben,és azt kell mondanom normálisan csak az 1/8 Tuggy megy. Még a buggy is felült állandóan,muszáj voltam áttenni a Truggy kereket rá.
Amúgy nem rossz autók a Maverick-ek én szerettem a truggy-t. Most is van egy Blackout. Meg tervezek egy Vader-t.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Én ajánlottam neked ezt. Belső és külső is makulátlan. Akksi kell bele és go..
Ennyiért nemigen találsz most jobbat, használt piacon. Nem kókány, tehát nincsenek beleszakadva a menetek, stb...
Nekem a slash meg a losi mellé már felesleges...
-
Necronom
senior tag
válasz
Nem arrol van szo, hogy elso autonak ez nem jo, csak meg lehet vasarolni olcsobban is, keresgelni kell
es igen, szinte semmi nincs odairva...
ugyanigy belepo szintu autok a VRX tipusok, eleg nagy a valasztek beloluk, nezz korul a jakomodell.hu oldalon
nagyjabol minosegere ezek egyformak, sokat elvarni toluk nem szabad...
Arra mindket tipus jo, hogy kimesz vele a kertbe, utcara mezore es jatszol vele napi fel orat 1 orat
Ha masra nem kell, akkor ezek jok tanulniAmi ezektol jobb, azok tenyleg 100 folott vannak, de ott mar jol meg kell gondolni, hogy mit is szeretnel
szerintem kezdesnek vagj bele a Maverickbe (vagy Himoto vagy a tobbi neven) vagy pedig ha megtetszik a VRX akkor abba
Ezek mar azert automodelnek nevezheto joszagok, amig a WLtolys inkabb jatek mint modelHa pedig ugy veled, hogy inkabb tobbet koltenel egy strapabirobb autora, akkor beszeljunk rola
De tudnod kell, hogy kezdesre meg hasznaltban sem uszod meg 100, de inkabb 120-140 ezer alatt, hiszen minden kell elsonek, nem feltetlen az auto maga draga, hanem minden ami korotte es benne van -
Darksiders84
aktív tag
válasz
Necronom #4403 üzenetére
Teljesen kezdőként elhiszem amit mondasz és ami engem zavart még keresgélés közben hogy nincs feltüntetve hogy mekkora az aksi ugyanazok a leírások de szinte sehol az aksi tudom lehet külön sőt erősen ajánlott ha nem csak 10 percet akarok szórakázni. Azt hittem azért ez a Maverick jó márka mert nem a legolcsóbb mint pl egy Wltoys. Akkor ezek szerint 100 ezer alatt csak belépő szint van. Tudnál ajánlani szerinted melyik jó márka ami nem Texxas 200-ért.
-
Necronom
senior tag
Egyebkent egyre tobb boltban latni ezt
Persze, mert a baromarcu nem hozzaerto vasarlonak igy is jo...
Teny persze az is, hogy aki ezt megveszi az tenyleg kezdo es nem ert hozza, neki kesobb el lehet adni meregdragan a brushless szettet hozza...es aztan meg panaszkodnak a magyar boltok, hogy jajj mindenki kinabol rendel....
na ebbe se akarok melyebben belemenni, a magyar boltok ugysem olvassak ezt a temat, ha meg igen, akkor sem erdekli oket a megjegyzesem
semmi sem fog valtozni ....de meg a mondas sem:
"ami regen szar volt, most is az"tobb modellbolt elkezdte ugyanazokat a kampanyokat mint a tesco es a spar is
a sajat termekei egy reszet elkezdte felhuzni araban a tobbi, jobb termek arara, igy a jobbakon konnyebb volt arat emelni, viszont meghagyta alacsony aran a TG termeket es a Sbudget termekeket, lattatva az, hogy van rosszabb is naluk....
no de ettol nem lett jobb a felhuzott aru termek minosegePont ugyanez vonatkozik az AMAX/HSP/HIMOTO/MAVERICK autokra
a M&H piszkosul felhizlalta az arat ezeknek a tipusoknak, mutatvan azt, hogy ezek mar jo termekek, kozel azonos arban vannak mint egy eredeti HPI termek (ami amugy is jocskan felul van arazva, de egyebkent jo)
igy egy picit lehetet tolni a HPI termekek aran is felfele, majd hivatkozva a boltban az ezeknel olcsobb termekekre....pedig ezek full belepo kategorias autok, csak jocskan tularazottak -
Necronom
senior tag
válasz
Darksiders84 #4401 üzenetére
Felszereltsegben masok
Mint majdnem minden auto, ami RTR (Ready to Run, azaz menetkesz)
nem mindegy, hogy milyen motor, szabalyzo, szervo, akkumulator es tolto van hozza...
Ez a verzio egy teljesen alapkiepites, a toltorol meg mindig nem tudok nyilatkozni, ahogy az akksirol semIgy akkor auto+ami benne van+taviranyito = joszerivel 35 ezer Ft
Tudni kell, hogy ez is egy belepo kategorias jargany....azaz egy full alap auto
Sot azt is jo tudni, hogy rengeteg mas neven is aruljak ugyanezt a tipust, kicsit maskeppen nez(het) ki, de teljesen ugyanaz ez isazert hozzatennem, hogy mekkora tiszteletlenseg a M&H reszerol NEM odairni meg csak annyit sem, hogy kefes motor es kefes szabi, nembeszelve a tipusarol...
az rcvilagon nemhogy 20 ropival ocsolbb es odairjak, hogy HW szabalyo van benne, persze az is inkabb a reklam resze, mert vizallo....bar ez nem hajo, de inkabb hagyjuk
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest