Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• -FreaK-

veterán

válasz stargazer #128 üzenetére

Na azért nem ennyire szörnyű a helyzet, sokak szerint(és szerintem is) a razernek van a legjobb supportja a kategóriájában, eddíg megoldottak szinte minden problémát.A legrosszabb talán a copperheadnél volt, ugye a lézeres optika kiforratlansága miatt sok probléma adódott, de ezeket pár hónapon belül maradéktalanul megoldották.Én abszolút nem aggódom a DA miatt, biztos vagyok benne h meg fogják oldani, a lift-off probléma már gyakorlatilag megoldottnak tekinthető, a gyorsulással van egyedül baj.
    Megértem aztis hogy miért nem tudnak pár nap alatt kijönni egy megoldással ugyanis a razer egy egész kicsi cég, ehez képes iszonyatos mennyiségű megrendelésük van és ennek megfelelően rengeteg a felhasználói probléma is.Egyszerűen túl vannak terhelve.
    Ami miatt viszont jogos a kritika az az hogy a termékeiket normális tesztelés nélkül kezdik el gyártani, eddíg szinte mindennel volt valami gond amit ugyan később megoldottak de akkoris.. pl nem értem hogy hogy nem tűnt fel senkinek h az egér(DA) még több mint egy cm-re a felszíntől felemelve is érzékel.. főleg annak a fényében hogy low sens-es játékosoknak ajálnják, ha kipróbálták volna egy játékban rájöhettek volna hogy a low senseseknek totál használhatatlan.. nah de ezt már megoldották, most már csak a gyorsulás van hátra.

Az esrealty-s teszhez meg még annyit h ha jól emlékszem akkor úgy néz ki a dolog h ha a vonal 45fok-ban egyenes akkor az jelenti a lineáris mozgást, ha ettől eltér akkor biza gyorsulás van.Na most a tesztben nem tért el, viszont gyorsulás az van.. szal itt valami bűzlik.. monduk az tény h nem egészen értem h mit is jelentenek a függőleges tengelyen ábrázolt értékek...

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák