- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- Hobby elektronika
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dni
őstag
-
Celtis
veterán
válasz
gonorrea #24923 üzenetére
Köszönöm, hogy megerősítetted, amit itt több hsz-en keresztül próbáltam magyarázni.
LE7.95.x-ben az az újdonság, hogy az "Amikor a Tv ki van kapcsolva:" beállításban IS megjelent a "Lejátszás leállítása", "Lejátszás szüneteltetése" lehetőség valamint új elemként a "Kilépés" is.
Ha valaki esetleg kipróbálná, hogy mi történik a PI-vel, ha a legutolsó LE bétán, a "Amikor a Tv ki van kapcsolva:" "Lejátszás leállítása" módban van és egy film vagy TV csatorna lejátszás közben kikapcsolja majd kis idő múlva visszakapcsolja a TV-t, hálás lennék.
-
Celtis
veterán
válasz
gonorrea #24790 üzenetére
Márpedig a jelek szerint nem fut a daemon.
Milyen zip fájlt telepítettél? Mi az addon neve a Kodiban? Meg kéne keresned a kodi.log-ban, hogy mit ír az addon induláskor.SSH-n belépsz és beírod ezt:
tail /storage/.kodi/temp/kodi.log -f
Nyitva hagyod az ablakot. Utána leállítod és elindítod az addont és nézed, hogy miket ír ki a log. -
-
Kékkutya
csendes tag
-
gonorrea
senior tag
válasz
gonorrea #18852 üzenetére
Üdv, sajnos még mindig nem megy a youtube kiegészítő, eltávolítottam újra raktam, openelecet is frissítettem (6.0.1re), de még mindig azt az üzenetet kapom keresésnél, hogy BAD REQUEST, ha ajánlott videókba vagy csatornák böngészésébe lépnék akkor pedig azt hogy unknown kind"
Tud valaki ebben segíteni nekem?
-
Celtis
veterán
válasz
gonorrea #16369 üzenetére
Az időpont alapján keress.
De ha nem félsz egy linux parancs begépelésétől, akkor csináld így. Lépj be SSH-n, add ki ezt a parancsot.tail /storage/.kodi/temp/kodi.log -f
Ez a képernyőre fogja írni az újabb log bejegyzéseket. Tehát ha ezután reprodukálod a hibát, akkor azonnal látod a képernyőn, hogy mi kerül a logba.
-
-
azbest
félisten
válasz
gonorrea #13716 üzenetére
Fakóbb? Lehet, hogy 16-235 tartományra van állítva a színösszetevő full range 0-255 helyett?
http://elinux.org/RPiconfig
hdmi_pixel_encoding=1 RGB limited (16-235)
hdmi_pixel_encoding=2 RGB full ( 0-255)Ha a hang pass-through, akkor nem kéne különbözőnek lenni, ha pedig a pi dekódolja, akkor állítható gondolom az ereje is.
-
-
-
melan
senior tag
válasz
gonorrea #13673 üzenetére
Én pont arra használom, amire Te akarod. Zyxel 320-on a filmek és vagy 200-300 tori, hálóba kötve a Pi2-vel. Openelec van rajta, és minden tökéletesen megy rajta. Előtte Asus O'playem volt (RP1), illetve a Samu Tv-m is a hálón van dlna kapcsolatban. A PI2 odaver nekik rendesen sebességben, nem gondolkodik film indításkor. Tabról jól elérem/vezérlem stb... szóval vedd meg nyugodtan, nem fogod megbánni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Steam Deck
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hobby elektronika
- Mobil flották
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- Crucial 240GB SSD eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged