- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kisebb gond akadt az ASUS egyik felsőpolcos vízhűtésével
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tet
csendes tag
válasz
s_e_n_k_i #19149 üzenetére
A Te módszeredet használom én is. Azonban van egy gondom vele! Ha munkahelyemen beírom a böngészőbe: OtthoniIP:9091, akkor simán, jelszó kérése nélkül belép a Transmission WEB felületére.
Feltelepítettem a Transmission Remote Gui-t is Win7 alá a munkahelyemen, ha azzal akarok belépni, az kéri a jelszót!Szerinted mit ronthattam el?
-
tet
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem! Vásároltam a napokban egy Raspberry Pi2 Quad Core Suli Kit-et, valamint egy A389 távirányítót és egy TSOP38238 IR vevőt. Jelenleg egy OpenELEC-RPi2.arm-6.0.1.img-t van telepítve egy kártyára. Viszont a távirányító beüzemelése meghaladja a tudásomat. Sajnos Linuxban igen gyenge vagyok. Tudna valaki segíteni a beüzemelésében, viszonylag szájbarágós stílusban? Keresgéltem a barátommal (Google), de sajnos nem boldogulok.
Esetleg egy link, ahol valami érthető, kezdőknek szóló leírás található?Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Xbox Series X|S
- Revolut
- Vezetékes FEJhallgatók
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Asztali PC , R5 5500 , 1080 Ti 11GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Lenovo ThinkCentre M710q TINY PC
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest