- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Új headsettel gyarapodik a Razer Hammerhead termékcsaládja
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
ha ugyanaz a desktop rendszer, mint ami pi-re volt, akkor helyette tényleg inkább egy ubuntu pécére, nem a lebutított raspberrpi os.
Amikor pi4 vagy használt minipc választás elé álltam (hogy egy dedikált gépről tudjak elérni egy dedikált hálózaton lévő weblapot), akkor döbbentem rá, hogy az alapítványos desktop felületről még a felhasználói munkamenet zárolása is hiányzik. Azaz, ha felkelek a gépeim elől, akkor nem tudom lezárni a gépet, hanem csak kiléphetek az egészből. És ha meg nyitva hagyom a gépet, akkor a vicces kolléga megígéri a nevemben a csapatnak, hogy hozok ingyen sört
Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged