- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi hangfal építés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
válasz
sanzi89 #11309 üzenetére
Végül megrendeltem a linkelt házat, tegnap meg is jött. Anyagminőség, kidolgozás milyensége teljesen rendben van, pontosan illik bele az RPI2. Minden csatlakozó tökéletesen elérhető, SD kártya kis odafigyeléssel könnyen cserélhető. Eddig burkolat nélkül 40 fok volt 1 óra nyúzás után egy 21 fokos szobában, most 47 fok volt a maximum, amit mértem, tehát 7 fokot dobott rá a doboz. Annyit csináltam egyedül, hogy függőlegesen állítottam a helyére, így felül található a microSD-s, lyukacsos rész, így tud kicsit szellőzni, de bármikor fúrható a tetejére pár lyuk, vagy vágható ki egy darab valamilyen hálónak, csak barkácsolási kedv kérdése, nem lesz nagy anyagi csőd, ha esetleg elrontanánk.
Szóval ennyiért, ha nincs semmi elvárásunk a dobozzal kapcsolatban, akkor én nyugodtan ajánlom. -
sanzi89
addikt
válasz
sanzi89 #11309 üzenetére
@lehella
Sajnos csak fekete ház jöhet szóba. Szellőzésre kíváncsi leszek, de kis kézügyességgel lehet pár szellőzőt csinálni rá, ha melegedős lenne.@azbest
Most mondanám, hogy ez nem tetszik, mintha számítana bármit is.Megrendeltem amit fent linkeltem, ha lesz róla tapasztalatom majd megosztom.
-
-
lehella
senior tag
válasz
sanzi89 #11309 üzenetére
Nekem ilyen házikóm van, majdnem teljesen passzol és két hét alatt ideért. A microUSB-nél kellett kicsit reszelnem, hogy koppra bemenjen a töltőm, egyébként is bement, csak kb. ha fújt a szél a házban akkor máris kijött a madzag
Hűtés szempontjából is jó, bordákkal videónézés után 50 fokos a cpu.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo 3DS és DS topic
- Építő/felújító topik
- OLED monitor topik
- Formula-1
- EAFC 25
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ingatlanos topic!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Komplett PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Megaport gaming pc + billentyű
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged