- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Léghűtés topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
válasz
sanzi89 #11309 üzenetére
Végül megrendeltem a linkelt házat, tegnap meg is jött. Anyagminőség, kidolgozás milyensége teljesen rendben van, pontosan illik bele az RPI2. Minden csatlakozó tökéletesen elérhető, SD kártya kis odafigyeléssel könnyen cserélhető. Eddig burkolat nélkül 40 fok volt 1 óra nyúzás után egy 21 fokos szobában, most 47 fok volt a maximum, amit mértem, tehát 7 fokot dobott rá a doboz. Annyit csináltam egyedül, hogy függőlegesen állítottam a helyére, így felül található a microSD-s, lyukacsos rész, így tud kicsit szellőzni, de bármikor fúrható a tetejére pár lyuk, vagy vágható ki egy darab valamilyen hálónak, csak barkácsolási kedv kérdése, nem lesz nagy anyagi csőd, ha esetleg elrontanánk.
Szóval ennyiért, ha nincs semmi elvárásunk a dobozzal kapcsolatban, akkor én nyugodtan ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Metal topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vicces képek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Mini pc (I5 8250u - 16Gb ddr4 ram - 128Gb nVme ssd + 500Gb hdd)
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garanc
- Lenovo Thinkcentre M700 MiniPC (i5-6500T/8GB/256SSD)
- Gigabyte Z370P + i7-8700K
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest