Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Proci85 #9975 üzenetére
Nekem is hibás az egyik, kínai rev2 zöld. Valahol hibás a nyák vagy a forrasztás, nem csak érintésre de hőtágulásra is hajlamos összehalni. Egyszer próbáltam körbeszaladni az smc chip lábainál az önön, hátha repedés van valahol, azt hittem először, hogy sikerült is a javítás, de valsz csak a meleg miatt nem volt kontaktos. Később újra jelentkezett a hiba. Bordával csak azért könnyebb előidézni, mert a kiemelkedése miatt nagyobb a forgatónyomaték piszkáláskor, mintha a csupasz chiphez érek. Így jártam. Szívtam az instabilitása miatt hónapokat, sd kártyát rendszeresen összebarmolta. Pendriveről futó rendszerrel relative tűrhetően ment, de pár hetente akkor is összeborult. Később, amikor tesztelgettem rajta komolyabb program fordítását hdd-vel, akkor jöttem rá, hogy ezért instabilabb sokkal a régebbi pi-mnél. Azt nem zavarja, ha piszkálják menet közben és sd kártyát sem hajlamos szétcseszni.
(#9989) Feralheart
szerintem armos linuxra nincsen teamviewer.
Chrome remote desktophoz pedig ha jól sejtem a cél gépen kéne futnia egy chrome-nak. Na az sem lesz armv6-os rendszerre. A chromium nem ugyanaz.Ha arra gondolsz, hogy valami windowsos progarmot futtatnál a pi-n, aminek a képernyőjét néznéd távolról, akkor ez sem fog sikerülni. Egyrészt, mert pi-re nincs windows, másrészt gyenge is lenne ilyesmire. Ha csak távolról szeretnéd elérni a helyi hálózatban lévő eszközöket, akkor valószínűleg valamilyen port átirányításos router megoldás kell. Ha egy hálózatban kell lennie az eszközöknek és a felügyeleti pécének, akkor valamilyen vpn megoldással lehet ezt összehozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- HP 840 G8 Workstation dupla CPU Xeon Gold 6134 64Gb
- MSI MEG Infinite X 10th Intel Core i9 10900k/RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- AM4 ROG félkonfig eladó!B550,r7 5800x,32gb RAM
- Asztali PC , R5 2600 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 256GB m.2 , 500GB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest