-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ereshkigal
őstag
válasz
Penge_4 #9524 üzenetére
Kérdés, hogy mit értünk bír alatt?
Nem akarok beleszólni a nagyok dolgába, mert csak pár napig volt nálam most egy B+ kipróbálásra, de nagyot csalódtam benne. Persze én vagyok a hibás, mert 1. mit vártam, nem torrent szervernek tervezték, 2. nem olvastam utána, hogy az ethernet és az usb egy vezérlőn lóg, és bizony instabillá válhat (+ azt már írták előttem, hogy ne várjuk tőle az USB2 sebességét).
A lényeg: belőttem próbaként 5 torrentet, hadd töltse őket, majd elutaztam két napra. Ránéztem telefonon, egy darabig mentek a letöltések, aztán kb. 2 óra múlva már nem tudtam elérni a Pi-t ssh-n, "tetszhalottra" fagyott. Visszatérve áramtalanítani kellett. Majd alaposabban átnyaltam a transmission konfig fájlját, egyszerre csak egy torrentet töltsön, ne legyen túl sok peer, stb., így rendben volt napokig. Szerintem 200+ torrentnél csak az kérdéses, mikor fagy majd csutkára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Trollok komolyan
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- VR topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Fogyjunk le!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Mini pc (I5 8250u - 16Gb ddr4 ram - 128Gb nVme ssd + 500Gb hdd)
- z97 - 4790k - 8x4 GB ddr3 2400
- WHITE GAMER PC! i7-14900K / RTX 4080 Super / 32GB 6000MHz / 1TB 980 Pro / Z790 / 1250W! BeszámítOK!
- FHD GTA5 FORTNITE GAMER SSD PC CORE I7 6700 16Gb RAM 4.0TB HDD SAPPHIRE AMD RX 580 8GB DDR5 1Év GAR!
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest