- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den
veterán
Üdv..
Próbálta valaki a raspicam-et hosszabb szalagkábellel? Konkrétan méter körülire gondolok. Vettem már 62 centist, de még nem próbáltam mert változott az eredeti koncepció. Egy felpattintható kis állványa lett volna 3d nyomtatóhoz, de hirtelen ihlettől vezérelve vettem egy flexibilis mobil tartó "kart" és annak a gömbfejéhez nyomtattam tokot, amivel a kamerát szabadon lehet pozícionálni. Viszont ez a kar önmagában hosszabb mint a szalagkábel, és a karhoz rögzítve akarom vezetni, hogy ne lógjon a levegőben. Ebay-en találtam 100 illetve 150 centis kábelt is. Nem túl drága de nem akarom potyára megrendelni, ha valakinek van tapasztalata azt megköszönöm ha megosztja, illetve ha tud valaki itthon 62 centinél hosszabb kábelt, az nagyon jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Autós topik
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Asztali pc
- Egy szálon csúcs: új Intel 1215U, 6 mag / 8 szál, 16 GB / 1 TB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest