- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik
- Milyen videókártyát?
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
wifi persze, ugyanolyan, mint a desktop gépeknél... az hogy melyik megy alapból vele, az attól is függ melyik oprendszerrel használod. A realtek 8188cus nano stickek keveset fogyasztanak, nekem ment közvetlenül a raspire dugva is. A ralink chipsetes külső antennásom viszont többet fogyasztott és nagyon leesett a feszültség ha direktben a pi-re dugtam. Én ebay-en, kínából rendeltem őket, mert 6 dolcsi alatt előfordulnak.
Az, hogy neked a B kell-e attól függ hogy lan kell-e, vagy úgyis csak wifivel használod. A lényeg, hogy ne gondold, hogy desktop gépet helyettesíthet, hanem inkább célfeladatokra lehet beállítani. Ha megvan mire kell, akkor hamar kiderült, hogy érdemes-e a nagyobbat vagy egyáltalán alkalmas lehet-e rá. Persze, ha hosszabb távon linuxszal, csináld-magad projektekkel kísérleteznél, akkor lehet a nagyobbat érdemes választani.Androidos kütyünél a tévé okosító cumókra gondoltam főleg, amit linkeltek is például. Ezekből is van sokféle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Google Pixel topik
- Apple MacBook
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Netfone
- Márkaleépítés árnyékában dönt üzemidőrekordot a OnePlus 15T
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- PC - Számítógép akár játékra // i5 // GTX 750Ti // Számla + Garancia //
- ASRock AB350M Pro4 PC, Ryzen5-1400 proci, 512 GB MVMe SSD, 4 GB VGA
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Eladó! Mac mini M2 & Magic Keyboard
- Eladó gamer PC RTX 3080 / i5-11500 / 16GB RAM/CSERE OK
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann