Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
wifi persze, ugyanolyan, mint a desktop gépeknél... az hogy melyik megy alapból vele, az attól is függ melyik oprendszerrel használod. A realtek 8188cus nano stickek keveset fogyasztanak, nekem ment közvetlenül a raspire dugva is. A ralink chipsetes külső antennásom viszont többet fogyasztott és nagyon leesett a feszültség ha direktben a pi-re dugtam. Én ebay-en, kínából rendeltem őket, mert 6 dolcsi alatt előfordulnak.
Az, hogy neked a B kell-e attól függ hogy lan kell-e, vagy úgyis csak wifivel használod. A lényeg, hogy ne gondold, hogy desktop gépet helyettesíthet, hanem inkább célfeladatokra lehet beállítani. Ha megvan mire kell, akkor hamar kiderült, hogy érdemes-e a nagyobbat vagy egyáltalán alkalmas lehet-e rá. Persze, ha hosszabb távon linuxszal, csináld-magad projektekkel kísérleteznél, akkor lehet a nagyobbat érdemes választani.Androidos kütyünél a tévé okosító cumókra gondoltam főleg, amit linkeltek is például. Ezekből is van sokféle.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Jackson elektromos gitár
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Samsung Galaxy Watch 8 40mm, Új, 1 Év Garanciával
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann