-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stopperos
senior tag
IP cím kereséséhez az fping parancsot tudom ajánlani, ezt telepíteni kell, mert alapból nem része a rendszernek. fping -a -g 192.168.0.1/24 2>/dev/null
Gondolom cisco ECP3925-öt kaptál UPC-től. A külső ip címet mondjuk gmail-nél is meg tudod nézni a jobb alsó sarokban a tevékenységeknél. Itt meglátod mi a külső. Nekem már bekötés óta ugyanaz az ip címem, így nem cseszted, ez csak az adsl világban volt gáz, manapság 24/7 kapcsolódik a kábelmodem.
Linuxon a /etc/hosts fájlba kell beírni.
Én telekomos vagyok, nekem van dns címem, amit a telekom adott.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- Projektor topic
- iPhone topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kompakt vízhűtés
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Revolut
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest