- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Intel találgatós topik
- Milyen videókártyát?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fo_di
őstag
további csúszások lehetnek a szállításban, bár állítólag az első kört nem éri további időveszteség: valami elrontottak a gyárban és elcseszték az ethernet dugót (valami mágneses/nem mágnesmagos probléma volt az ok, ami miatt a beültetett példányokon nem működik a lan)
ha a részletekre vagytok kiváncsiakja és ezt most olvastam az rs components faq-jában: Along with the other supplier of Raspberry Pi, we are expecting our first shipment of boards towards the end of March.
-
mferi87
csendes tag
Akit érdekel, én végighívtam őket, megkérdeztem kinél mi a helyzet. A RaspberryPi.hu-n le van írva minden. A weblapot folyamatosan frissítem, a forgalmazókkal kapcsolatban vagyok, szóval ha van valami infó akkor én azt kiszedem belőlük...
Üdv: Avala -
vamzi
senior tag
Estimated Delivery: W/C 14/05/2012
Nem gyenge
4-én rendeltem.
-
fo_di
őstag
ez is egy érdekes projekt lehet, amit érdemes figyelni: miniDVBlinux
elvileg egy xbmcre hasonlító, vdr alapú lejátszó, ami kezdőknek való -
-
azbest
félisten
Ahogy nézem a weblapjukat még a szállítás sem olcsóbb, mint direktben a farnelltől rendeléskor
LEhet ők csak bekattinthatják a farnell webshopjában, amit náluk rendelnek?
Egyébként egyik kollega kosarában volt egy kristály, amikor a RasPi-t rendelte a farnelltől és 48 óra múlva jött a futár vele... kíváncsi leszek, hogy mégegyszer levonják -e tőle a futár díját, amikor a RasPi-t kapja majd. Nameg nem 1400-at hanem durván 2000 forintot (5.72 GBP) zároltak a kártyán (ami tippre a szállítás díja).
-
azbest
félisten
A farnell és az Rs is szállít alkatrészeket más kereskedőknek, akik persze azt tovább árusítják. Jelenleg az alapítvány álláspontja (az én olvasatomban) az, hogy egy megrendelő csak 1 példányt vásárolhat és cég sem vásárolhatja fel (eladás vagy más célra) a leendő készleteket. Az FDH is csak egy közönséges viszonteladó cég (kisker?).
Abból volt is némi probléma, hogy néhány országban eddig csak nagykerként működött a farnel és a RS.
-
moli.hu
őstag
Liz ujabb emailje:
The head of sales for Farnell Worldwide just called me (!) about your
email. If you visit www.element14.com you *will* be able to order. FDH are
not actually an Element14/Premier Farnell company; they just distribute for
them, and they are not selling the Raspberry Pi. (Zsigo Sandor works for
FDH, not Element14/Premier Farnell.) Element14/Premier Farnell do sell and
distribute in Hungary though, and they have asked me to apologise to you
for the confusion.
I hope this helps and that you're able to put an order in! Give me a shout
if there's anything else I can help with.elvesztettem a fonalat, ez az fdh honnan jott azoknak, akik onnan rendeltek?
-
D@reeo
aktív tag
Én még nem kaptam ilyen levelet, de ezek szerint minden megrendelő kapni fog. Kártérítéssel mi lesz? Nem anyagi kártérítésre gondolok, hanem az lenne a fair, hogy aki tőlük rendelt az megrendelhesse a másik cégtől, de ne a sor végére kerüljön, hanem a rendelés időpontja alapján sorolják előrébb. Persze ez csak a lila ködös álmomban reális.
-
ArchElf
addikt
Az az érdekesség még, hogy aznap szerettem volna rendelni a Farnell-től is közvetlenül de a szállításnál már nem lépett tovább (ezért kerestem másik forrást). Most visszatérve az oldalukon látom, hogy még mindig a kosaramban van a cuc és meg is tudnám rendelni (átmegy a szállítási oldalon és bekéri a bankkártya-adatokat).
Nem mertem végül megrendelni, mert nem tudom mi van, ha már nem is él az a termék-szám.AE
-
moli.hu
őstag
mas is kapott ilyen emailt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- iPhone topik
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Suzuki topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Gamer PC - I7-4470, GTX 1060 6gb és 16gb RAM + GARANCIA
- Új! AKCIÓS! 4K DDR5 AM5 RYZEN 5 7600X 12x5.3Ghz RTX 4070 12GB GDDR6X 1TB M.2 4TB HDD 32GB Gamer PC
- Intel Core i7 13700KF / Nvidia GeForce RTX 4080 / 32GB DDR5 RAM / 2TB SSD konfig eladó
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- iMac 2015 27"5K/i5/8GB/1TB HDD/1 hónap gar./
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest