Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
UsagiYojimbo
tag
válasz
UsagiYojimbo #5798 üzenetére
Közben átírtam az előbbi oldalon talált példaprogikat, így most van egy példaprogim, amivel lehet tesztelni egy LED-t, illetve egy másik, amivel a lenyomott nyomógombok kiírathatók. Egyelőre az Adafruitos lib miatt ez csak pull módon történik.
Úgyhogy már csak egy interrupt vezérelt driver kéne hozzá... (Mondjuk ehhez az interrupt lábat is be kéne kötni valahova...)
Azután nekivágok a VFD/LCD-nek is...Megj: kipróbáltam ezt az előbbi "használd nyugodtan az +5V-ot az MCP táplálására" dolgot, és műxik...
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Mini PC
- iPhone topik
- Spórolós topik
- LG G4 - nehéz rajta fogást találni
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Logitech G600 MMO gamer egér – gombokból nem lesz hiány
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest