Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pvt.peter
őstag
válasz
Helios
üzenetére
Kicsit megkésve, de most volt időm érdemben reagálni.
Köszönöm a válaszokat mindenkitől.#47744 cigam: pont ilyen módon használom, ahogy te is írtad, csak tápot nem adtak hozzá, azt én csaptam mellé
egy LogiLink UA0115 -ről van szó (eleje + kábel).
#47745 azbest: köszönöm a táblázatot.Ja és van még egy ilyenem is közbeiktatva, ennek nem tudom mennyi a fogyasztása...
Lehet, hogy nem voltam egyértelmű a legelején (ezért elnézést), de külön tápról megy a Logilinkbe csomagolt WD RED és a RPI3B is. Az utóbbit azzal az adapterrel használom amit adtak mellé. A Logilink pedig egy Samsung 5V/2A -es töltőről kapta eddig a kraftot, ameddig kiiktatásra nem került az említett újraindulások miatt (lehet, hogy a másik adapterrel volt vmi ???).
Rendeltem végül Aliról egy 5V/3A -es töltőt, addig ideiglenesen egy Xiaomi töltőt használok erre a célra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Professzionális gamer pc...!
- Szerver memóriák - többféle méret - Egyben eladó
- Ryzen 7 7800X3D +hűtött VRM-es B650M lap +32GB DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Intel 7 240H 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
egy LogiLink UA0115 -ről van szó (
wassermann