-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
turho
addikt
Sziasztok!
Leírná nekem valaki légy szíves, szájbarágósan, hogyan tudom ezt megcsinálni?
Volumio3 van SD kártyán (elvileg ez marad is sd-n, mert állítólag nem bootol SSD-ről). Vettem egy 512 Gb külső ssd-t. Szeretnék rá egy univerzális oprendszert (mi legyen az?), és egy Retropie+t, amihez van egy 256 Gb lemezképem. Ezt kellene összehoznom.
Na itt jön a csavar. Szeretném ha az sd is a Volumioval benne maradhatna a gépben, plusz indításkor dönthessek, hogy oprendszer, Retropie, vagy Volumio induljon.
Megoldható ez egyáltalán?
Ez egy dobozolt, jelenleg csak Volumio3 streamer pi4 alapon, nem könnyen megoldható az sd kártya ki-be rakosgatása.
Bízom benne, hogy megoldható valahogy 🙂hálás köszi, aki segít. (Esetleg pm-ben is). Nem vagyok valami nagy Linuxguru. Köszi a türelmet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Witcher topik
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- Luck Dragon: Óraátállítás
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Próba
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Garanciális! GAMER PC! R7 5800X RX 7700 XT 12GB 32GB 3600MHz Aorus Elite Seasonic 850W Gold
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Komplett Asztali Számítógép Konfiguráció, Lenovo Thinkcentre M720S SFF PC i3-8100
- Komplett Asztali Számítógép Konfiguráció, HP EliteDesk 820 G2 Tower PC i5-6500
- Komplett Asztali Számítógép Konfiguráció, Dell Optiplex 3050 SFF PC i5-7500
- 27% - NIPOGI Mini PC! AMD Ryzen 7 5700U / 16 GB DDR4 / 512 GB SSD
- GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB karcmentes 99% akku (281 ciklus) 2026.06.02.-ig gar
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann