-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sakab
senior tag
Arra már rájöttem, hogy az /etc/init.d/bootmisc.sh ba kell beírnom a parancsot. De még se megy.
Utolsó elötti sor. Próbáltam úgy is, hogy su pi -c vagy most anélkül, de egyikkel sem indítja automatikusan, pedig ezt találtam erről a problémáról:Found the bug:
when you launch the command by hand you do it with sudo so mpdlcd has super users rights but when the script launches the command it is done with “su pi -c …” and I guess user pi does not have the same rights.
So get rid of the “pi -c” and it will be fine.
Új hozzászólás Aktív témák
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- Fogyjunk le!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Távcső topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming X570-PLUS GAMING Alaplap + AMD Ryzen 5 5600X
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- PC 1060 6GB , i7-7800x , 32GB RAM
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest