Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Pendrive probléma
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Warter
üzenetére
Akkor meg ésszerűtlen (-ség van benne). Nem mindenki akar full borítós, tag-es, akármicsodás Library-t, főleg hogy előre megmondom, hogy kb. a 2/5-ödét úgyis hibásan fogja felismerni, vagy mi van azokkal amiket fel sem tud ismerni? De minek ez felesleges hajcihő, ha egyszerűen csak zenét akarok lejátszani vele. Nekem bőven elég, hogy tudom melyik almappában, melyik elődaó almappái vannak, az én rendszerem szerint, minek ehhez egy össze-vissza bescannelt, hiányos Library? Amúgy ezt nem teljesen hiszem el, biztos van valami módja.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Asus VivoPc VC62B Mini PC (NAS)
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Asztali PC , Ultra 245K , RX 6900 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann