Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Warter #42692 üzenetére
Akkor meg ésszerűtlen (-ség van benne). Nem mindenki akar full borítós, tag-es, akármicsodás Library-t, főleg hogy előre megmondom, hogy kb. a 2/5-ödét úgyis hibásan fogja felismerni, vagy mi van azokkal amiket fel sem tud ismerni? De minek ez felesleges hajcihő, ha egyszerűen csak zenét akarok lejátszani vele. Nekem bőven elég, hogy tudom melyik almappában, melyik elődaó almappái vannak, az én rendszerem szerint, minek ehhez egy össze-vissza bescannelt, hiányos Library? Amúgy ezt nem teljesen hiszem el, biztos van valami módja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 1 / 2
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Xiaomi Redmi 10A 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest