-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném távirányító keresésben.Jelenleg van egy raspberry pi 2 készülékem amin libreelec 9.2.6 fut.
Tv-hez kapcsolva használnám.
Sajnos ez egy régi tv ami nemhogy CEC nem tud de még HDMI bemenet sincs rajta.
A HDMI részhez rendeltem egy ilyet. Remélem fog működni.
Viszont a távvezérléssel gondban vagyok.
Mindenképpen infra távirányító kellene ha megoldható.
Valami egyszerű, nem sok gombbal rendelkező és lehetőleg ne valami 1x1 cm kis vacak.Ezt vagy ezt találtam illetve ezt ami megfelelő lehet erre a célra.De sajnos nem látom hogyan lehet ezt csatlakoztatni a raspberry pi-hoz. Ok hogy távirányító na de a jelfogás hogyan?
A lényeg az, hogy gyereknek lesz, vagyis minél egyszerűbb kezelhetőség a fontos.
Létezik, vagy tudtok valami plug & play, egyszerűen konfigurálható dolgot ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3080 és 16gb RAM + GARANCIA
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- Új ASUS AM5 RYZEN 5 8400F GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR
- Ledger Nano S kripto cold wallet (2db van)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest