Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pánik a memóriapiacon
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wassermann
Topikgazda
válasz
madrac
üzenetére
Igen, ki akartam kerülni a Pi3-on az USB keskeny keresztmetszetét, ezért vettem egy aránylag nagy és gyors Sandisk kártyát (a kártya vezérlőt is lehet tuningolni).
Nekem is TVheadend-el megy: az OSMC alatt fut a háttérben a TVheadend szerver és van helyi-kliens is rajta, ha esetleg a Pi-n akarnánk nézni. Régen így TV-ztünk, de ma már senki sem nézi, csak néha felveszek vele. A kész felvételt pedig hálózaton átmásolom máshová, hogy a kártyán mindig legyen szabad hely.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
- Eladó gamer pc, intel i7, GTX 1080 TI
- INTEL PC ULTRA 7 265KF - RTX 5070/5080 - 32GB DDR5 - 2 TB M.2 SSD - 360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- Garanciális (!) 1 éves Gamer PC / Ryzen 5 5500 / RTX 3050 8Gb Eladó
- NetApp FAS8200 NAF-1601 AFF-A300 Controller disk nélkül
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Update 12.05. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann