Hirdetés
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gamepad
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Srácok, átköltöztem az SSD-re teljesen, viszont, különböző checkek, ilyesmik sorá sztem az fdisk önhatalmúlag elcseszte a / alá felcsatolt partíciót. Semmi módosítást nem csináltam, csak a p és az i parancsokkal listáztam.
És ugyanez történt az SD kártyával is, szintén az fdisk miatt. Valami DOS-szal kapcsolatos piros üzenetet jelenített meg, de már nem emlékszem rá.A partíciók látszódnak, de felcsatolni pont azt nem lehet.
Az új megoldás szerint az SSD-m: sda1 (/boot), sda2 (/), sda3 (/data). Az SD is ugyanez, csak a /data nélkül. És mindkettőn felcsatolhatatlanná vált a / mount.Van mentésem, vissza tudom állítani, de az legalább egy óra. Vissza tudom valahogy hozni az élők sorába? És az fdisk mindenféle modifikáció hiányában, hogy cseszte szét?

Nem tudok most semmit nézni, mert már egyikről se bootol be a rendszer. Ez nagyon bosszant, mivel az fdsisk-kel kéne még mókolnom az SSD-n, de ha folyton szétcseszi a partíciókat, akkor nem fogok előbbre jutni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- APC SRT1000RMXLI - Szünetmentes tápegység - új ára 640.000Ft
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- 2TB - 2,5" SAS - HDD - HP MM2000JEFRC 2Tb HDD - új dobozos
- HP UPS R5500 XR intl (326528-002) - Szünetmentes tápegység
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- LENOVO ThinkPad T460,14",FHD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ASUS Vivobook Pro 3K OLED 120Hz Notebook! Intel Ultra 7 155H / RTX 4050 / 16GB DDR5! BeszámítOK
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Apple Watch Ultra 2 - Black - Akku:100% - Jótállás: 2028.05.29-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann