Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
t72killer
üzenetére
De miért kéne leállítani? Nálam a P4 éjjel-nappal megy, akkor is ha nem vagyok itthon. Utoljára 27 napja volt újraindítva, mert valamit felraktam rá, és egyúttal egy tisztító újraindítást is eszközöltem.
Az általad mért eredménnyel óránként 10 fillér energiát fogyaszt ("kikapcsolva")
Ez egy hónapban 72 forint.
Én az enyémet nem mértem, de 15 wattos a tápja. Az a rendkívül szélsőséges eset, ha 0-24-ben csúcsra járatva üzemelne, akkor az kb. 10 kW egy hónapban, nagyjából 5-600 forint. Hangsúlyozom: állandó csúcsra járatást és a tápról maximális áramfelvételt feltételezve. Hát ez biztos nincs így. 500 forint. Egy havi fizetés egytized százaléka (0,1%).
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Filmvilág
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Eladó többfajta rig keret! + tartozékok!!!!!!!
- HP 2400 WAT szervertáp - HASZNÁLATLAN
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez egy hónapban 72 forint.
wassermann