Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ratkaics
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy valaki csinált-e már hasonló projektet. De inkább előbb kérdezek, nem feltétlenül szeretném én feltalálni a "spanyol viaszt" .
Szóval, adott egy motorkerékpár, amin nincs semmilyen műszer, visszajelző, stb. Én pedig gondoltam készítek egyett. A lényeg, hogy minden fontos adatot megjelenítsen egy kijelzőn (sebesség, fordulatszám, megtett távolság, töltési feszültség, olajnyomás megléte, stb.)
Csinált már valaki ilyesmit, ha igen, akkor érdekelne, hogy mire jutott.
Igazából ez lehet, hogy inkább mikrokontrolleres feladat, de a kijelző kezelés az rpi-n talán egyszerűbb, de nézegetem a mikrokontrolles dolgokat is...
Köszi előre is az építő jellegű hozzászólásokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Cyberpunk 2077
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gitáros topic
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-2500Ft
- ELADÓ Gamer Konfig
- Gamer : RTX 3080 10GB / 16GB DDR4 / Intel i5 12400 / 1TB NVME SSD /
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- -151 760 Ft KEDVEZMÉNY: ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF:i5 14500, 16GB DDR5, 512GB, nVidia T1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

wassermann