- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali fotós kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Tavaszi zsongásban érkező hardverek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
Merre jártál akkor, amikor pár hete arra panaszkodtam, hogy a powershell core nem megy fel a pi1-re, ezért valami másban kell megcsinálnom amit akarok?
Ekkor ajánlották a Python-t, energiát tettem a tanulásába, nyilván még nem ismerem teljesen, de meg tetszett nagyon, ha akkor ajánlottál volna mást, valószínűleg azt is meg néztem volna. Egyenlőre amíg ez meg tudja csinálni amit akarok, addig nem tervezek váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Goddess of Victory:Nikke
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- További aktív témák...
- Gamer PC, Ryzen 5 5500, RTX 3060 Ti, 16gb RAM
- ÚJ ASUS B550 AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 32Gb RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- MeLE PCG35 APO mini PC fanless, újszerű, eredeti doboz, Debian 13 LXQt, SSD-vel is kérhető
- GamerPC - R7 5700X, RTX 3080ti és 32gb RAM
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 144Hz UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Cooler Master Vertical GPU Holder Kit V3
- Új Lenovo 14.5 Yoga Slim Pro 7 IPS 2.5K 90Hz Ryzen7 7840HS 32GB 512GB RadeonT 780M Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann