-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyok
tag
Szívesen elengedném a témát, de...
- Ha felszökött a vér az agyadba a hirdetés láttán, miért nem dobtál egy privit, hogy ember, ez így nem ok! Töröld, módosítsd, gondolt át, stb stb. Én nem tudtam, (nem gondoltam) hogy ez így ebben a formában hirdetésnek minősül, de belátom tévedtem. Elnézést is kértem a fórumon.
- Ha elolvastad volna picit figyelmesebben a hirdetést, láthattad volna, hogy nem elvállaltam a munkát, hanem árajánlat készítés alatt áll a projekt! Ergo számolnom kell a programozás, hardver környezet, és 1000 egyéb dologgal is.
- És NEM madarat kerestem, hanem egy szakembert aki valóban helyettem csinálja meg a munkát, de fizetek a munkájáért.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- MotoGP & WSBK
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Dell notebook topic
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest