Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PistiSan
üzenetére
Akkor jó.
Engem nem érint egyelőre, mert - még - nincs pi4-em.
Én minden frissítéssel óvatos vagyok, 10-ből 9-szer nem is ok nélkül sajnos (jó példa erre a telefonom, a Samsung utolsó frissítésével egybekötött tervezett avultatása miatt a régebbi telóim sorra váltak használhatatlanná, a mostaninál kihagytam ezt, és milyen jól tettem...). Kizárólag azt frissítem, amivel bajom van, vagy funkcióbővítés miatt, "ami nem romlott el, azt ne javítsd meg" elv mentén. Ezt is megvárnám, míg kijönnek az első cikkek a frissítés jóságáról/hasznosságáról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Gamer PC: i5-12400F Intel Arc B580 12GB 24GB RAM SSD Dobozos!
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- High-End Ryzen 9 7900 Workstation / Gamer Base 64GB DDR5, 2TB Gen4 SSD, 850W
- Intel passzív csúcsgép: 4,7 GHz Intel i7 1255U, 10 mag / 12 szál barebone
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Apple iPad Smart Keyboard magyar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Engem nem érint egyelőre, mert - még - nincs pi4-em.
wassermann