Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzoltan
aktív tag
Ok, kosz
Amugy en nem foglalkozom ilyen biztonsagi kerdesekkel, ez egy sajat otthoni halozat, nem kell nekem jelszo stb csak en hasznalom.
Ha a szomszed sikeresen betor a ruteremre es nem veszem eszre (kizaart
) na bumm, max megnez/torol par filmet. Szoval en nem vagyok az a fajta, ez nem atomreaktor intarmet 
Transmission is csak ugy hajlando a pendrivera/hddre tolteni ha a transmission-daemon fileban a usert atirom rootra, ezen sokan infarktust kapnak hogy az nem biztonsagos... De igy nem kell a useremet hozzadni csoporthoz meg mindenfele jogokat adogatni mappakra... Ez igy teljesen OKE nem lesz belole bajom, mivel ugye ez nem egy nyilt halozat.
Az pedig h tutorialok nem mindig pont ugy jok, az egyertelmu, a wifi sem ugy lett jo ahogyan o irta, de nelkule nem tudtam volna beallitani a config fileokat (azokba kellett egy kis modositas/pontositas)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elden Ring
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen videókártyát?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Google Chrome
- További aktív témák...
- AOOSTAR GEM12 MAX Mini PC
- 14600K + RTX5060 + 32GB 6000Mhz DDR5 + 2TB + 750W
- GAMER RYZEN 5 3600X/ 16GB DDR4 / RX 5700XT 8GB / 128GB SSD / 1TB HDD
- Gamer : RTX 5070 12GB / 32GB DDR4 / Intel i5 14400 / 1TB NVME SSD /
- Eladó Mini-ITX Gamer Alap - Intel i7-4790K, 16GB DDR3, Corsair Obsidian 250D Ház, 240 AIO Vízhűtés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) na bumm, max megnez/torol par filmet. Szoval en nem vagyok az a fajta, ez nem atomreaktor intarmet
wassermann