- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpdY24
csendes tag
Sziasztok. Régebben vettem még egy PI3 B modelt működött itt. Most egy ideig nem használtam próbáltam elindítani de nem történik semmi. Már a micro sd kártyára is újra raktam a Noobsot de nem kap jelet se HDMI-n se az Ethernet nem linkel. Első indításnál még 3X villant a zöld led aztán sokszori próbálkozásra már csak 1X aztán utána már egyszer sem hiába adtam rá újra tápot. A GPO pinjeit lemérve ahol 5V-nak kellene lenni csak 3,9-4V van. Okozhatja ez a problémát? Az eredeti tápjával működtetve csinált olyat is hogy 0 és 12V volt között ugrált annak a feszültsége aminek 5V-nak kellene lenni. 2 micro SD-vel is próbáltam mind2vel ezzel a módszerrel próbáltam telepíteni : [link]
Egyébként amikor nem villog semmi rajta és áram alatt van akkor is melegszik. Kérlek segítsetek mi baj lehet. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest