Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzz
aktív tag
válasz
fpeter84
üzenetére
Igazán egy általános fedélzeti mindenest szeretnék a lányom slk-jába a pohártartó helyére (kodi autós skinnel és obd, hogy az én életem is egyszerűbb legyen
). Wifi/BT-n lehessen rá csatlakozni, egy SSD a zenéknek, ilyesmi. Android is jó lenne, ha eléggé bele tudok mászni, de inkább linux mert azt ismerem 2x éve (Gentoo/Sabayon vonal). Neki a legfontosabb a zene, a navigáció másodlagos, megteszi a google is.a Banana pi sajnos elég gyenge és öreg is már meg amúgy is printer-servert csináltam belőle gentoo-val (a 4-es kernel óta semmi bűvészkedés nem kell az A20-as procihoz, előtte szívás volt az Allwinner). Annak idején vettem a bananahoz kijelzőt is, de a fényereje csapnivaló még szobában is ha besüt a nap.Keresgéltem a kijelzők között, és fogalmam sincs, hogy melyik az amelyik megfelelhetne. A legjobb egy amoled lenne, ha lenne. Illetve telefon kijelzők is jók lehetnének akár, de komolyabb felbontású telefonkijelző projektet sem találtam, pedig van itthon pár LG G3 és G4 meg valami Epiphone is. Ezeket lenne jó valahogy hasznosítani illetve vennék én készen is, ha tudnám, hogy nem fogok mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Vírusirtó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- AliExpress tapasztalatok
- Path of Exile 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5080 16GB/2TB NVMe/1200W
- karcos Lenovo M920q Mini PC - Core i5 8500T - 16Gb ram - 256GB NVMe - számla + gar
- Eladó Intel i7 8700K + 32GB RAM erős gamer/Homelab-ra szerver PC vagy munkaállomás összetettebb fela
- Intel i9-14900K/RTX 5080/32GB DDR5/1TB NVMe/1200W
- 2013 Late 27 iMac - 1TB HDD i5 core4 24GB RAM 2GB GTX
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GeForce RTX 2070 blower (OEM HP) Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
). Wifi/BT-n lehessen rá csatlakozni, egy SSD a zenéknek, ilyesmi. Android is jó lenne, ha eléggé bele tudok mászni, de inkább linux mert azt ismerem 2x éve (Gentoo/Sabayon vonal). Neki a legfontosabb a zene, a navigáció másodlagos, megteszi a google is.a Banana pi sajnos elég gyenge és öreg is már meg amúgy is printer-servert csináltam belőle gentoo-val (a 4-es kernel óta semmi bűvészkedés nem kell az A20-as procihoz, előtte szívás volt az Allwinner). Annak idején vettem a bananahoz kijelzőt is, de a fényereje csapnivaló még szobában is ha besüt a nap.
wassermann