Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Négy friss címre készült fel az új Arc meghajtó
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 3D nyomtatás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BB9360
aktív tag
Nagyon sok segítséget kaptam eddig is itt, amit köszönöm!
Most azt szeretném megkérdezni, hogy van-e és ha igen milyen jobb megoldás az alábbiakra?
HDD-n tárolt zenéket szeretnék analóg rendszeremen hallgatni. Ezt eddig úgy oldottam meg, hogy a Pi3-ból HDMI-n kijött az infó, bement a TV-be, onnan optikai kábelen egy DAC-ba és onnan pedig RCA-n a hifibe. Ez jól működik is, csak ehhez a TV-nek bekapcsolva kell lennie, aminek annyira nem örülök (hiába lehet a kijezőt kikapcsolni, akkor sem).
Gondoltam egyet és vettem egy 3.5-ös jack-RCA alj kábelt és a meglévő RCA-t abba csatlakoztattam. A Pi-n átállítottam a kimenetet HDMI és analógra, így jön is a hang a TV bekapcsolása nélkül. Yatse segítségével pedig vezérelni is tudom. Király, csak egy gondom van: nagyon HALK. A Pi-n a hangerő (amit a távirányítóval lehet le és fel mozgatni) a maximumon van.
Van erre vmi megoldás?Más: visszaolvasva volt vmi zaj csökkentésről is szó, vmi pwr-t be kellett írni vhova. Nem hallok zajt, lehet, ez már idejét múlt - értem ez alatt, hogy azóta történt frissítések megoldották?
Nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Kutya topik
- Négy friss címre készült fel az új Arc meghajtó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- GAMER PC! i9-13900K / RTX 5080 / z790 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- Asztali PC , i5 9400F , RX 5700 XT , 24GB DDR4 , 512GB SSD
- Asztali PC v2 , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500 GB HDD
- Mini PC - Lenovo ThinkCentre M920q Tiny / i5-8500T / NVMe / USB Type-C / HDMI / 27% számla
- Új BMAX B9 Power mini PC 32 GB RAM 1 TB SSD Intel Core-i9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest