- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
icemad #26434 üzenetére
Hasonló mint az OSMC, csak még jobban ki van csontozva. Ha nincs másra szükség csak Kodira, akkor tökéletes. Szinte vegytiszta Kodi.
Inkább hitkérdés hogy OSMC vagy LE (anyja neve Openelec). Én LE párti vagyok. Egyszer ki akartam próbálni az OSMC-t, de el sem indult. LE-n meg eddig mindent meg tudtam csinálni amira szükségem volt. Továbbá az LE-n sokkal jobb szerintem a közösségi támogatás. Egyszer nagyon kellett volna valami, és ha ment volna OSMC-n váltok, de választ sem kaptam a kérdésemre. Az LE fórumán viszont több ember is beszállt a beszélgetésbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest