- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- Hibajavításokra fókuszál az új Arc meghajtó
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kiegészítette az öregedő professzionális Radeonokat az AMD
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca0
addikt
Sziasztok!
Ismét próbálkozom a Libreelec 8.0.0-al Rpi2-n, egy új SD kártyával.
A fagyások megszüntek, viszont a legfontosabb kiegészítőm nem megy normálisan.
Vu+/Enigma kliens. Egyszer elindult, működött, jött minden csatorna szépen. Másnap már az fogadott, hogy hiba lépett fel, nem tudja betölteni. Próbáltam ki-be kapcsolni a kiegészítőt, újra megadni az adatokat, de semmi.
A box-al a kapcsolat biztosan jó, mert az iptv kliens behozza a csatornákat. Jó lenne ez is, de a Vu+/enigma-t azért szeretem, mert ott egyből rá tudok nyomni a felvételre és már kapcsolhatom is ki a tévét, a box szépen rögzíti. Plusz itt közvetlenül tudom elérni a felvételeket.
Használja más is ezt a klienst? Másnak működik?
Új hozzászólás Aktív témák
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest