Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TonTomika
aktív tag
válasz
whabaky
üzenetére
Kijelzőt én is szalagkábellel szeretnék majd rákötni, de nem vagyok ennyire jártas az elektronikában, szóval megvárom az úttaposókat.

Az ötletek között nekem is egy autóba épített médiacenter fordult meg a fejemben, erre szerintem nagyon jól használható, illetve a versenysportban/pályára épített játszós autókban tudnám elképzelni mint telemetriai adat gyűjtő és élő diagnosztikai eszköz. Dream....dream...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Escape from Tarkov
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest