Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Androidos fejegységek
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmodule
őstag
Farnell vissza küldte a kartyamra a penzt. Mivel, hogy az törtent még marcius elejen jelentkeztem egy ilyen kis szerkezetre. Meg kellet adni a kartya adatokat akkor még paypal nem volt. Aztan megadtam en hulye. Erre julius elejen jön egy mail hogy penzt levontak elkuldtek az akkor regisztralt cimre. Vissza irtam nekik hogy nem lesz jo mert onnan pont par hete költöztem el cirka 600km meg kulönben is hogy gondoljak ezt hogy 3 honap utan se szo se beszed vonnak pezt es kuldik is. elöbb talan egy emlekztetö vagy egy jovahagyas hogy meg tenyleg akarom e. na aztan irtam en nekik egy szep kis levelet. Aztan tegnap vissza utaltak a penzt kereken. Ettul fuggetlenul van nekem egy raspym masik eladotol.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Adventi kalendáriumok
- Bittorrent topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
wassermann