-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PPatrik
aktív tag
Na megérkezett.
Végre, elvileg tegnap kellett volna ide érnie. Egy sd kártyára feldobtam egy Raspbian-t.
Minden működik, jót nevettem amikor megláttam, hogy van rajta scratch, 'írtam' is benne egy kis programot
Van viszont egy olyan probléma, hogy egyik egerem sem megy, viszont loptam egy olcsó szar egeret az meg mükszik, ki érti ezt?
Milyen torrent klienst ajánlotok rá?
Ja és a net elérést, hogyan lehet beállítani?
Mert bedugtam a kábelt, de a nincs net.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest