- Megfizethető miditoronnyal gyarapodott a Phanteks Eclipse termékcsaládja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Philips LCD és LED TV-k
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Hobby elektronika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Raspberry Pi
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
Hali.
Az itt levok nagyresze media lejatszonak hasznalja, es nekem semmi gond nincs vele. Nekem nincs rakotve vincseszter, wifi halozaton hasznalom egy usb wifi adapteren kersztul.
Infra vevot nem nagy melo bele szerelni, a raspberry wiki oldalan rajta van, de szerintem egy radios taviranyito jobb mint az infras. Nem sokkal dragabb az infrasnal es nem gond neki ha valami akadaly van a tavkapcsolo es a vevo kozott, nem kell celozgatni vele. Nekem van egy radios, kb 5 meterrol egy teglafalon keresztul is mukodik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Mobil flották
- Philips LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Építő/felújító topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vírusirtó topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Metal topik
- További aktív témák...
- Épített PC - i7-8700k/32GB RAM, 500GB SSD - NO GPU
- Gigabyte Z370P + i7-8700K
- HP EliteDesk 800 G2 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- HP EliteDesk 800 G3 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garanci
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garanc
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest