Hirdetés
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- ARM-os meglepetéskiadást kap az év első felében a Windows 11
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
Hali.
Az itt levok nagyresze media lejatszonak hasznalja, es nekem semmi gond nincs vele. Nekem nincs rakotve vincseszter, wifi halozaton hasznalom egy usb wifi adapteren kersztul.
Infra vevot nem nagy melo bele szerelni, a raspberry wiki oldalan rajta van, de szerintem egy radios taviranyito jobb mint az infras. Nem sokkal dragabb az infrasnal es nem gond neki ha valami akadaly van a tavkapcsolo es a vevo kozott, nem kell celozgatni vele. Nekem van egy radios, kb 5 meterrol egy teglafalon keresztul is mukodik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kuponkunyeráló
- Tápos kibeszélő offtopik
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy ruhás topik
- Apple MacBook
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Óra topik
- További aktív témák...
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann