-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oltikid
újonc
Szép Napot!
Kis segítséget szeretnék kérni, amennyiben valaki tud rá megoldást. Kezdő rPi2 felhasználó vagyok,ezt jelentem előre. Szóval adott egy rPi2, +aktív hub egy WD vinyóval, Raspbian van a gépen Deluge-val.
Próbáltam Transmissiont is valamint qBittorrentet. Mindegyiken ugyanaz a vége, annyi kivétellel, hogy a Deluge az töltött is felfele, nem csak nézett mint a hal.
A problémám az lenne, hogy valamiért leáll mindig az egész hóbelebanc, illetve nem leáll, csak a kliensek
állnak le, bármelyik van bekapcsolva. Olyan mintha a winyó menne parkolópályára, de nem tudom sehol beállítani, hogy mi legyen. Pendrive-al nem csinálta ugyanezt, igaz az direktbe a gépbe volt dugva. Szóval fél naponta vagyok a közelben, akkor mindig el kell inditani újra a klienset. Megköszönném nagyon is, ha valaki tudna valami okosat mondani.?!
Este elindítom mire felkelek leáll. Reggel elindítom, mire hazaérek leáll. Szerintem a winyó szivat engem, de Raspbian-ban nem találtam semmit, hogy állandóan fusson, ha be van dugva aktív hub-on keresztül. Valakinek nincs valami ötlete?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- i7-9700K + BeQuiet + 10 venti Stabil, halk, brutál erős gép!
- 5700X / B550 / 16 GB DDR4 / 250 GB SSD / 4 TB HDD / RM650X
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest