Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Ave ismét!

Még mindig a config szerkesztésnél vok elakadva. Azt javasoltátok, hogy ssh-n szerkesszem a config.txt-t. (Mondjuk futó openelec alatt a saját configját gondoltam, hogy nem fogja engedni...) Próbáltam mc illetve nano alatt szerkeszteni, de read only a filesystem... :/ Úgy tudom ez a ramba töltődik bele... Próbáltam megkeresni az sd-n de hiába.
Noobs alól lett felrakva, majd frissítettem és beleraktam az unofficial repót. Nagyjából ennyit tettem, de sehol nincs.Kérlek segítsetek csak egy [... Gondolj ide vmi szépet] sdtv_mode=2 sort szeretnék belerakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Noobs alól lett felrakva, majd frissítettem és beleraktam az unofficial repót. Nagyjából ennyit tettem, de sehol nincs.
wassermann