Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Nem azért, de az fdh.hu ügyfélszolgálata példa értékü. Szinte még be se fejeztem a bemutatkozást be, és kezdtem érdeklődni, hogy mikor jön meg a pi-m, már mondta is az ügyintéző, hogy xyz rendelési számon leadott dologról beszélünk ugye?
Más cégek, pin kódot, szerződésszámot, vevőkódot kérnek, hogy egyáltalán érdemben foglalkozzon veled az automata, és betegyen valamelyik menüpont alá, ahol ha elég türelmes vagyok egy élő emberrel sikerül kommunikálni, aki - mint a bornyú az új kapura - rámcsodálkozik hogy ki vagyok és mit akarok.
Szóval az fdh.hu kap tőlem egy hatalmas piros pontot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Eljött a Messenger.com vége
- Titan Quest II
- Döbbenetes csörte zajlott le az AMD és a SemiAnalysis között
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- BestBuy topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- IBM-Tape-Library-(3583-L36),-4x-IBM-LTO2-Ultrium-FC-Tape-Drive-(18P8159)-without-Tapes
- Eladó HP ProLiant Microserver Gen8 16 Gb RAM Xeon E3-1265L v2
- Nipogi MINI PC / Celeron N5105 / 240GB SSD / 12GB RAM
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 Acer Vertion // 6-9. gen // i3 / i5 // garancia / Bp., MPL, Fox
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann