Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
válasz
GrassM@N
üzenetére
Hát abból a képből semmit se lehet kinézni....igen miután megírtam a hsz-t után néztem árakat és akkor láttam h 20-21k. a sima! de ez előtt utoljára 1 éve néztem a computermode-nál
.Na mind1, én arra reagáltam h azt mondtad h nem lehet kapni, ez a cég + hírdeti. Ennyi!
Elnézést de itt Raidmax smilodon extreme black-ről volt szó!
a honlapon meg ez a neve: RAIDMAX 619WEBP Extreme Black
attól hogy benne van az extreme black szó közel nem biztos h smilod-ról van szó...
Illetve aki ilyen házat akart venni az kb. 2-3 hónapja írt a gyártónak egy e-mailt h hoznak e be Európába neki egy smilodon extreme black-et! Erre a gyártó írta h egyáltalán nem hoznak Európába ilyen házat, mert nincs rá túl nagy kereslet.
De ha tévedek elnézést..
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair HX 1000 moduláris táp,80+ Platinum
- Corsair Hydro Series, H115i RGB PLATINUM, 280mm Radiator, Dual 140mm PWM fans, Liquid CPU Cooler
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- 3 db tokos ventilátor készlet 120 x 120 mm Pro Gaming ARGB, PWM vezérlő, távirányító
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.