- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Core i3-8350K processzort párosítottak egy módosított Z170-es alaplappal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zollee
tag
Hy All!
Lenne egy olyan problémám, hogy vettem egy Raidmax Smilodon csavarmentes szerelésű házat, ami nagyon szép meg minden, de...
Arra rájöttem, hogy a merevlemezeket és a meghajtókat hogy rögzítsem a műanyag pántokkal.
Viszont kaptam hozzá egy kis kék lapos dobozban fém lapocskákat, amiknek a szélei fel vannak hajtva és az egyik végére van téve egy rugalmasabb, krómozott fémből készített lemezdarab, gondolom ez lenne a rögzítő rész. Mivel a PCI slot-os kártyák vak lemezei kiüthetők, de nem csavarozhatók utána, gondolom ezek a kis fémlapok szolgálnának PCI kártya rögzítésére. (Ha nem így van, nyugodtan javítsatok ki, szűz vagyok a témában.)
Na most ha mégis igazam lenne, valaki segíthetne kicsit, hogy tul.képpen hogy is kellene ezzel rögzíteni, mert nem tudtam rájönni, akárhogy próbálgattam. Youtube-on is ami videók vannak róla, azok ezt a részt nem mutatják be. Máshol is rákerestem, más csavarmentes házaknál is, hátha valamelyest hasonló a megoldás, de semmi sikerélményem nem volt, ugyanis nem találtam semmi konkrétat..
Esetleg mégis csavaros lenne a kártyák rögzítése?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Core i3-8350K processzort párosítottak egy módosított Z170-es alaplappal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Apple asztali gépek
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA EVGA 700W
- AlzaErgo ErgoArm D65BN Essential
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest