Új hozzászólás Aktív témák
-
Zollee
tag
Hy All!
Lenne egy olyan problémám, hogy vettem egy Raidmax Smilodon csavarmentes szerelésű házat, ami nagyon szép meg minden, de...
Arra rájöttem, hogy a merevlemezeket és a meghajtókat hogy rögzítsem a műanyag pántokkal.
Viszont kaptam hozzá egy kis kék lapos dobozban fém lapocskákat, amiknek a szélei fel vannak hajtva és az egyik végére van téve egy rugalmasabb, krómozott fémből készített lemezdarab, gondolom ez lenne a rögzítő rész. Mivel a PCI slot-os kártyák vak lemezei kiüthetők, de nem csavarozhatók utána, gondolom ezek a kis fémlapok szolgálnának PCI kártya rögzítésére. (Ha nem így van, nyugodtan javítsatok ki, szűz vagyok a témában.)
Na most ha mégis igazam lenne, valaki segíthetne kicsit, hogy tul.képpen hogy is kellene ezzel rögzíteni, mert nem tudtam rájönni, akárhogy próbálgattam. Youtube-on is ami videók vannak róla, azok ezt a részt nem mutatják be. Máshol is rákerestem, más csavarmentes házaknál is, hátha valamelyest hasonló a megoldás, de semmi sikerélményem nem volt, ugyanis nem találtam semmi konkrétat..
Esetleg mégis csavaros lenne a kártyák rögzítése?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest