Hirdetés
- Méretét meghazudtolóan hatékony Akasa léghűtő jön inteles vasakhoz
- Hozd azt a cementet, báttya! Készül a Keychron billentyűzet!
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lapajbacsi
aktív tag
Tükrözni szeretnék. Arra gondoltam hogy bios-ból csináljam, de valahol olvastam hogy az nem olyan túl jó.
Viszont az oprendszer szintű tükrözéssel meg az a bajom, hogy lassít. A másik gondom, hogy azt terveztem, megcsinálom a két hdd-vel a tükröt bios-ban, aztán a régi hdd-vel fel boot-olok, a rendszerben megjelenik az új lemez (ami a két tükrözött diszk), arra ráklónozom a régi lemezt, amiről indult a rendszer. Majd a régi lemezt kiveszem, a helyére csatlakoztatom a tükör egyik diszkjét, és reménykedem hogy feláll a rendszer, és a tükör is oké lesz, tehát bios kezelni fogja. Ha nem,akkor viszont vissza kell tegyem az előző sata portra, és megnézni, hogy így viszont az oprendszer nem zavarodik-e meg, a kötetek és partíciók kezelésében, hiszen módosult lesz ugyebár a hardver, másik porton lesz a vinyó...
Esetleg javaslat tanács ötlet meglátás? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 1 / 2
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Esetleg javaslat tanács ötlet meglátás?