Hirdetés
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Leállította a legelső Legion Go kézikonzol terméktámogatását a Lenovo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfy_
tag
Egy ideje ragom magamban ezt a raid temat.
Most ott vagyok, hogy egy ilyen egyszeru raid vezerlovel csinalnek raid1-et, mert bar itt is a proci dolgozik, de cserebe az oprendszerek fele mar siman egy meghajtonak latszik a dolog. tegnap probaltam windows10-ben a szoftvereset, de ahogy lattam az nem csinal minden altala letrehozott particiobol raid-et, igy drive meghalas eseten nem eleg csak siman kicserelni az eszkozt es vidaman folytatni a hasznalatot (ez lenne a z elsodleges celom).sajnos az AMD 950-ben levo raid vezerlo windows alatt nem latja az ssd-ket amit vettem, igy egy olyan vezerlokartyat keresnek, ami tud sata3-at es mukodik rendesen win10 es linux alatt is. esetleg ilyet tud valaki mondani?
boltokban nezegetve ezt neztem ki, de itt nem irjak hogy a linux szereti-e es elso keresesre a neten sem talaltam errol semmit.
elore is kosz az epito jellegu hozzaszolasokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Xbox Series X|S
- Gitáros topic
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Macska topik
- Milyen házat vegyek?
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- gerner1
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i7-11850H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest